Premier League Odds

Den engelske Premier League startede tilbage i 1992, da den daværende First Division besluttede sig for at løsrive sig fra resten af English Football League (EFL). Den primære motivation var en stor pose TV-penge fra Sky.

Siden dengang er Premier League kun fortsat med at vokse. Flere sponsorer, flere penge og ikke mindst højere niveau og mere underholdning for fansene.

Ser man mere kritisk på tingene, er det ikke nødvendigvis alt sammen lige godt for engelsk fodbold som helhed, at Premier League har vokset sig så stor. Det er dog svært at argumentere mod de enorme seertal, som den har.

Premier League har altid været en favorit blandt bettere overalt i Europa. Det skyldes ikke blot dens popularitet. Premier League odds har den fordel, at Premier League markedet er stærkt og bredt. Der er et hav af forskellige Premier League odds, som man kan spille på!


Premier League – Det grundlæggende og strukturen

Premier League består af 20 hold, hvilket har været tilfældet siden sæsonen 1995/96. Holdene møder hinanden ude og hjemme og spiller hver især 38 ligakampe over sæsonen.

En sejr i Premier League kaster tre point af sig, mens uafgjort giver et point. Der er kun ét hold, der er i Premier League-tiden er gået ubesejrede gennem en hel sæson. Det var Arsenal, som gjorde det i 2003/04, da de blev kendt som “the Invincibles.”

De tre hold, som slutter nederst i ligaen, ender med at rykke ned i ELF Championship. Gennem sæsonen kan man naturligvis finde odds på Premier League-nedrykkerne og oddse på, hvem der kan ryge ned.

Placeringerne mellem otte og 17 betyder ikke det helt store, når det kommer til Premier League odds. Der hvor det igen bliver interest er fra syvendepladsen og op efter. Her spilles der nemlig om pladser i Europa.

Disse pladser afhænger dog ofte af, hvem der har vundet pokalturneringerne. Pokalturneringerne vindes ofte af hold, som allerede er garanteret en plads i Europa, da vil pladsen ryge over i ligaen. Liga Cuppen giver en plads i Europa Conference League, mens FA Cuppen giver Europa League.

Hvis begge turneringer vindes af hold fra top fem, vil pladserne gå til sjette- og syvendepladsen. Vindes de derimod af hold, som er sluttet uden for top fem, vil disse hold få pladserne.

Det kan være guld værd, da det giver en plads i Champions League at vinde Europa League. Man kan også opnå det via Premier League, hvis man slutter i top fire. Netop derfor er det populært populært at spille på top fire i Premier League. En anden årsag til dette er, at kapløbet om top fire ofte indeholder de mest populære klubber.

UEFA Champions starter med et gruppespil med fire hold i hver gruppe. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til knockout-runderne. Knockout-kampene starter med ottendedelsfinalerne og fortsætter hele vejen til finalen. Det er naturligvis også muligt at oddse på vinderen af Champions League.


Hvornår starter Premier League?

Premier League-sæsonen starter typisk i august og indeholder meget få pauser. En nøgledag er den 26. december, som er Boxing Day i England. Der er massevis af kampe den dag, hvilket er perfekt i juleferien.

Der er som nævnt et par mindre pause i forbindelse med landsholdskampe samt en længere, når der er VM til november. Det kan man naturligvis også spille på.

Sæsonen slutter typisk i maj hvor klubberne får en chance for at lade op til den og hente nye spillere.


Brandet Premier League

Det mest succesfulde hold i Premier League-æraen er Manchester United. De har vundet ligaen hele 13 gange siden 1992. Samtlige disse mesterskaber kom i hus under ligaens mest succesfulde manager – Sir Alex Ferguson.

Han var manager i Manchester United gennem 26. Dan han startede var det med løfter om at vippe Liverpool af pinden. Det må man sige, at han gjorde. Siden hans afgang har Liverpool dog været langt mere succesfulde.

Rivaliseringen mellem Manchester United og Liverpool er blot en af mange store i Premier League. Andre store rivaliseringer i engelsk fodbold er:

 • Aston Villa og Birmingham City
 • Arsenal og Tottenham
 • Arsenal og Manchester United
 • Tottenham og Chelsea
 • Liverpool og Everton

The Big Six

All of these clubs come under a category known as the ‘Big 6’; these are essentially just the biggest six clubs in the league. They usually occupy the first six places in the table. When teams in the ‘Big 6’ face each other there are usually great odds and boosts by sportsbooks. For example:

Betegnelsen “the Big Six” dækker over seks af Premier Leagues største klubber. Disse er Arsenal, Chelsea Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham Hotspur. Det var også disse seks klubber, som havde planer om at deltage i European Super League, indtil den blev lagt i graven.

Når disse ske klubber mødes er der ofte spændende odds at finde hos bookmakerne. Det kan eksempelvis være:

 • Mohamed Salah scorer først og Liverpool slår Manchester United med 2-1.

De mest populære Premier League-spillere

Endnu en ting der er attraktivt ved Premier League odds er spillerne. Premier League er hjemstedet for nogle af de absolut bedste spillere i verden. Heriblandt Cristiano Ronaldo. Han spillede i Manchester United fra 2003 til 2009 og så igen fra 2021 til i dag.

Her bare blot et par flere af de mest succesfulde spillere i Premier League

 • Ryan Giggs
 • John Terry
 • Gary Neville
 • Thierry Henry
 • Frank Lampard

Premier League odds

Der er en grund til, at Premier League odds er så populære, som de her. Der er nemlig adskillige markeder, som spillere kan vælge mellem.


Hovedmarkeder for Premier League odds

Et af bookmakernes mest populære markeder er kombinationsvæddemål. De går i al deres enkelthed ud på, at man kombinere flere spil i samme væddemål. På den måde kan man booste sit Premier League odds.

Man kan også spille på væddemål, der omhandler en specifik spiller. Hvis bruge Philippe Coutinho som eksempel, så kan de se således ud:

 • Coutinho får gult kort
 • Coutinho scorer først
 • Coutinho scorer i begge halvlege

Der er også handicapspil. Her kan man give et hold et forspring på et eller flere mål. Det er en god måde at booste oddset og udbydes af alle bookmakere.

Der er også spil på vinderen. Det kan eksempelvis være vinderen af Premier League eller topscoreren. Det kan også være ting som top fire.

Når man oddser på Premier League, er der flere ting, som man skal have in mente. En af disse er, at hjemmeholdet har en fordel.

Tager vi Arsenal som eksempel, så hentede de 2,16 point i snit på hjemmebane sidste sæson. Ser vi dog på udebane, så blev det til 1,47 i snit. Du kan finde statistikker som denne her.


Bedste bookmakere med Premier League odds

Der især to bookmakere, som skiller sig ud, når det kommer til Premier League odds. Disse er Bet365 og LeoVegas. Begge har et stort udbud af Premier League odds, når det gælder samtlige kampe. Der er med andre ord noget for enhver smag.

Begge har udviklet gode apps, som er lettere at navigere. Nogle betting apps kan virke rodede, hvilket kan skræmme brugerne væk, men Bet365 og LeoVegas har klaret det godt. Deres udbetalingssystemer fungerer også glimrende, så der er ingen problemer, når man skal hæve sine gevinster.


Spil op til 1.000 kroner og få et live free bet af samme værdi op til 1.000 kroner. Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på Stopspillet. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.


Hvorfor oddse på Premier League?

Ikke nok med at Premier League er en prestigiøs og intent liga med spandevis af underholdningsværdi, så er det også en af bedst dækkede sportsligaer, når det kommer til betting. Der er simpelthen så meget at vælge mellem.

Premier League betting er sikkert og lovligt. Alle bookmakere på det danske marked har licens og opfylder spillemyndighedens krav om sikkerhed for kunderne osv. Det gælder naturligvis også Bet365 og LeoVegas, som vi nævnte tidligere.


Hvilke Premier League odds bør du vælge?

If you’re struggling or don’t know what Premier League odds to bet on, TVG are here to help. Our dedicated team will have predictions and picks rolling out throughout the Premier League season. Starting with some outright predictions on the following:

Hvis du ikke lige helt kan beslutte dig for, hvilke Premier League odds, som du skal overveje, så bare rolig vi skal nok guide dig. Vi vil gennem Premier League-sæsonen være klar med forudsigelser og spilforslag. Vi starter med de følgende:

 • Premier League vinder odds
 • Premier League topscorer odds
 • Premier League nedrykker odds
 • Premier League fyrings odds