TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 11 tors
 • 12 i dag
 • 13 lør
 • 14 søn
 • 15 man
 • 16 tirs
 • 17 ons
 • 18 tors
 • 19 fre
 • 20 lør
 • 21 søn
 • 22 man
 • 23 tirs

NBA i TV og Live Stream

Hos TVsporten finder du alle informationer om NBA kampe i TV, streams og masser af andet fra NBA sæson 2023/24. Følg alle de store stjerner som Lebron James, Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry og Lamelo Ball. Der er også dansk deltagelse i NBA, når Gabriel "Iffe" Lundberg skal tørne ud for Phoenix Suns. NBA-sæsonen 2023–24 er den 78. sæson af National Basketball Association (NBA). Den ordinære sæson begyndte den 24. oktober 2023 og frem til den 14. april 2024.

Brug vores tidsplan til at få et overblik over NBA kampene og find ud af, hvordan du ser NBA på TV.

Der er ingen kommende begivenheder for NBA Se andre sendinger under Basket.

NBA på TV i dag

Er du stor fan af NBA og elsker at se NBA i TV? Så hold altid øje med TVsporten da vi viser hvor du kan se og streame NBA basket online. NBA kommer ikke så ofte på TV men her på TVsporten viser vi hvor du kan se NBA i TV.

Hvilke TV-kanaler sender NBA i TV

Leder du efter kanalerne som viser NBA i TV? Her er en liste over de bedste danske kanaler der viser basket fra NBA:

 • TV2 Play
 • TV2 Sport
 • TV2 Sport X

Hvordan ser jeg NBA?

Hvis du vil se NBA i TV så skal du helt sikkert have en god TV pakke. Er du specielt glad for NBA basket, så kan du med fordel henvende dig til Allente hvor du kan få adgang til en masse basket via deres TV Play kanaler. Med disse kanaler i lommen, så kan du altid nyde god og hurtig basketball aktion fra NBA.

NBA på Live Stream

Leder du efter et livestream, så har vi et tip. Prøv at streame basket med TV Play via deres app! Her kan du livestreame NBA basket på computer, tablet eller mobil. Altsammen via deres fantastiske App. Med TV2 Play og deres kanaler har du altid et godt NBA livestream.

Tilgængelige NBA Streaming Platforme

Vi har lige snakket om TV2 og deres fremragende basket kanaler, samt deres streaming muligheder når det kommer til basket. Men der er en anden mulighed som mange basketball fans ikke kender til. Hvis du har en konto hos bet365, så kan du streame en masse dejlig sport. Og NBA basket er en af disse muligheder. Med deres app kan du nemt streame de superfede basketball kampe og samtidig er det utroligt billigt. Det kræver blot en konto og herefter kan du livestreame basket gratis.

Sådan streames Basket

Hvis du vil streame NBA basket med bet365, så er det ganske ligetil og nemt. Vi giver dig her de enkle trin der skal for at se NBA online:

 1. Gå til bet365.dk
 2. Skab din konto
 3. Indbetal min. 100 kr
 4. Vælg sporten “basket” og derefter NBA
 5. Stream basket fra NBA når du vil

Sådan streames Basket med TV2

På samme måde med TV2, så er det simpelt at få adgang til NBA via deres gode stream. Hos TV2 får du dog lov til at vælge kanaler og din private TV pakke, hvilket du må betale for.

 1. Gå til Allente.dk
 2. Vælg din TV pakke
 3. Sørg for at den indeholder Sport
 4. Udfør betalningen
 5. Herefter får du adgang til NBA og en masse anden sport

Om NBA

National Basketball Association også kaldet NBA har dybe rødder tilbage til dannelsen af ​​Basketball Association of America helt tilbage i 1946, som senere fusionerede med National Basketball League (NBL) i 1949 for at blive NBA. Ligaens tidlige år oplevede stor dominans af ​​Boston Celtics, som blev ledet af den legendariske træner Red Auerbach og stjernespilleren Bill Russell. Her fandt man hidtil usete 11 mesterskaber i 13 sæsoner fra 1957 til 1969. Efterhånden som NBA udviklede sig, dukkede ikoniske superstjerner op, herunder Wilt Chamberlain , Magic Johnson, Larry Bird og Michael Jordan, hvis individuelle glans og voldsomme rivalisering fangede publikum over hele verden.

NBA's globale tiltrækningskraft steg i takt med Dream Teams som stillede op ved OL i 1992, med et hold stablet med NBA-legender. I den moderne æra fortsatte spillere som Kobe Bryant og LeBron James med at hæve spillet, mens hold som Golden State Warriors også oplevede mere og mere sportslig succes.

Mindeværdige øjeblikke, såsom Michael Jordans "The Shot" og den berygtede "Malice at the Palace" kamp, er blevet mytiske i NBA-historien, hvilket understreger ligaens kulturelle indflydelse og utrolige høje popularitet.

FAQs

Hvilke TV-kanaler viser NBA?

I Danmark er det TV2 Play kanalerne der viser NBA basket.

Kan jeg streame NBA på min mobil?

Er du kunde hos TV2, så kan du sagtens streame NBA med deres fantastiske app.

Kan jeg streame Basket online?

Går du direkte online for at streame NBA basket, så er det bedst at bruge bet365.

Hvordan kan jeg se NBA på TV?

For at se NBA på TV, så skal du have en god TV pakke. Med Allente kan du på de forskellige TV kanaler som TV2 Play, TV2 Sport og TV2 Sport X finde mange af de store NBA kampe.

Hvilke TV kanaler sender NBA?

Danske kanaler der sender NBA i TV er TV2 Play, TV2 Sport og TV2 Sport X, da de har sikret sig rettighederne.