TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 13 tors
 • 14 i dag
 • 15 lør
 • 16 søn
 • 17 man
 • 18 tirs
 • 19 ons
 • 20 tors
 • 21 fre
 • 22 lør
 • 23 søn
 • 24 man
 • 25 tirs

Bundesliga i TV og Live Stream

Her finder du alle informationer om kampe i TV, streams og masser af andet fra Bundesligaen sæson 2023/24. Vores mægtige fodbold-nabo mod syd byder igen i år på fantastisk fodbold og Bayern München snød virkelig alle da de vandt mesterskabet.

I år var det dog Leverkusen som snød mange og blev tyske mestrer

Der er ingen kommende begivenheder for Bundesliga Se andre sendinger under Fodbold.

Bundesliga


Den tyske liga har en baggrund påvirket af politiske faktorer fra sidste halvdel af det 20. Århundrede. Bundesligaen startede i 1962 af det tyske fodboldforbund, Deutscher FuBball-Bund. På det tidspunkt var Tyskland delt mellem øst og vest, så kun hold fra Vesttyskland var i ligaen, mens Østtyskland havde sit eget ligasystem

Der var allerede en tysk turnering, men ikke på pro-niveau. En professionel liga var blevet diskuteret, fordi gode spillere blev fristet af at rejse til udlandet. Oprindeligt ansøgte 46 klubber om at være en del af Bundesligaen, men kun 16 hold fik lov. Kriterierne for at vælge netop disse klubber var baseret på færdigheder, økonomi og repræsentation.

Efter fusionen mellem Øst- og Vesttyskland blev der tilføjet to nye hold til ligaen. Dette står stadig i dagens Bundesliga med 18 hold, hvor flere hold har vundet ligaen. Derimod er det Bayern München, der betragtes som Tysklands mest succesrige klub.

Format i Bundesliga


Bundesligaen er faktisk opdelt i tre ligaer: Bundesliga, 2.Bundesliga og 3. Bundesliga. Det øverste niveau er i 1. Bundesliga, så selvom vi ikke bruger ordrenummeret, er det som regel den øverste afdeling, vi sigter mod i Danmark, når vi siger Bundesliga.

I 1. Bundesliga spilles en sæson over 34 runder, hvor alle hold i ligaen møder hinanden én gang hjemme og en gang ude. Hold får tre point at vinde (tidligere to point), et point i uafgjort og intet point i tabet.

De to hold, der slutter sidst i ligaen, ryger ned til ligaen nedenfor, mens det tredjesidste hold kvalificerer sig.

Holdet, der er øverst i tabellen i ligaen efter før-sæsonen vinder og kvalificerer sig til Champions League sammen med 2. og 3. pladsen. Hvis det er det samme efter afslutningen af sæsonen, anvendes følgende kriterier til at bestemme vinderen:

 • Målforskelle i sæsonen
 • Samlet antal mål scoret i løbet af sæsonen
 • Resultater efter kampe mellem de samme hold
 • Mål scoret i kampe mellem de samme hold
 • Mål scorede væk i kampene mellem de lige hold
 • Samlet antal mål scoret i løbet af sæsonen

Vigtige klubber i Bundesliga


Bayern München har uden tvivl været det mest dominerende hold i ligaen med 30 ligatitler. Succesen har også vist sig i Europa med fem Champions League-titler.

Selvom et hold dominerer, er der ingen mangel på gode hold i Tyskland. Både Borussia Dortmund og Hamburger SV har begge løftet Champions League-trofæet i fortiden. Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach, FC Köln, VfL Wolfsburg og VfB Stuttgart har også vundet ligaen i fortiden. Andre hold, der skal bemærkes, inkluderer FC Schalke, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt og Redbull Leipzig.

Hæder og ære, rekorder og statistik i Bundesliga


Bayern München har vundet ligaen de sidste elleve år i træk. Nogle kan sige, at dette gør ligaen forudsigelig, men dem, der følger Bundesliga, ser ikke ud til at være generet af tanken. Bundesliga er en af de mest populære liga i verden, hvis man ser på tilskuertallene fra stadionet, meget på grund af det høje niveau.

Bundesliga på TV vises i over 200 lande og betragtes af FIFA som den fjerde bedste liga i Europa baseret på resultater i europæiske konkurrencer.

Vigtige spillere og topscorere


Der har været mange gode spillere i Bundesliga, men en af dem, vi er nødt til at fremhæve, er Karl-Heinz Körbel, der har rekorden for de fleste kampe med 602, og alle var med Eintracht Frankfurt. Den spiller, der har scoret mest i historien, er Gerd Müller, der havde 365 optrædener i løbet af sin karriere. Det meste han scorede for Bayern München.

En af de mest aktive storscorer er Robert Lewandowski, der har scoret 236 gange indtil videre. Han er nummer to på listen over de fleste mål i ligahistorien, og han er stadig i kampen.

Bundesliga i TV og Live stream


Hvis du vil se Bundesliga I tv eller LIVE stream i dag, er det NENT-gruppen, der har rettighederne indtil 2025. Alle kampe fra Bundesliga vises på Viaplay, og derudover vises fem til seks af de ni kampe hver runde i tv på TV3’s kanaler.

For Mere TV & fodbold Stream

Uanset om du er en ivrig fan af Bundesligaen eller elsker at følge med i diverse andre fodboldligaer, er det nu blevet endnu lettere at planlægge din fodboldaften med vores detaljerede TV- og streaming-guide. Her på TVsporten kan du altid finde de nyeste sendinger og få et overblik over dagens fodbold i TV, samt finde information om, hvor og hvornår de sendes på TV og streaming. Vi er dedikeret til at levere dig den mest opdaterede og præcise information, så du aldrig behøver at gå glip af en vigtig kamp igen. Udforsk vores platform og få anbefalinger om de bedste udsendelser og kanaler, der passer til dine seerpræferencer. Vær med fra start til slut og oplev hvert eneste mål, hvert eneste kort, og hvert eneste øjeblik der skriver historie i verdenen af fodbold!