Spil Risikofrit på: AGF – Randers FC!

Denne kamp blev første gang aflyst grundet alt for meget regn på banen, senere blev den aflyst igen grundet COVID-19. Der er helt sikkert mange tilhængere fra begge hold der ser frem imod denne kamp med spænding. De to hold har udviklet et rigtigt rivalforhold, ikke mindst på grund af den relativt korte afstand der er mellem de to byer! Du er heldig for Betfair har nemlig et super tilbud til dig! Nu kan du nemlig spille 550 kr.på kampen helt risikofrit og uden krav om gennemspilning!

SE NEDERST HVORDAN DU FÅR TILBUDDET!

Hvis du spiller på Randers kan du vinde 1.650 kr.!

Hvis du spiller på AGF kan du vinde 1.155 kr.!

OBS: Gevinsten er uden krav om gennemspilning

AGF – Jagter Bronze!

AGF må siges at have et flyvende år, og de er da også 6 point foran Randers, og befinder sig helt oppe på 3. pladsen. Men AGF har virkelig ikke haft gode resultater mod Randers i lang tid. Randers har vundet 7 ud af deres seneste 10 indbyrdes opgør og har spillet 3 uafgjorte, så hvis man kigger på den statistik er Randers klare favoritter!

En stor kamp for Randers FC

Randers FC vil ikke være lillebror til AGF længere og har da også fået bedre resultater de seneste 5 år. Randers er i fuld færd med at cementere sig som et top-6 hold, og selvom de ikke helt har nået deres ultimative mål så gør de det stadigvæk godt i år med deres 7’ende plads.

Sådan får du 550 kr. at spille risikofrit for uden krav om gennemspilning:

1. Opret Spillebørsen-konto HER!
2. Spil mindst 550 kr. HELT RISIKOFRIT på Kampen, som dit første bet
3. Hvis du vinder modtager du din gevinst uden krav om gennemspilning!
4. Hvis du ikke vinder får du alle pengene tilbage!

Se statistik her!