(Photo by THOMAS KIENZLE / AFP)

Bundesliga er tilbage!

Bundesligaens runde nr. 26 finder sted denne weekend, da ligaen endelig vender tilbage efter en to måneders pause. Er du klar til at opleve sport blive spillet LIVE igen? Her får du en god lille guide til den første Runde i Bundesligaen!

Kampene kan ses på Viaplay og flere af Viasats kanaler. Du kan se vores Bundesliga TV-oversigt her!

Bundesligaen vækker kæmpe interesse!

FC Bayern Münchens administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge sagde i et interview med Sport-Bild, at han forventer et seertal på milliarder over hele verden. Bundesligaen er den første store liga i verden, der får spillet i gang igen, og hvis det var den eneste liga, der blev sendt på tv over hele verden, vil milliarder af mennesker følge med, sagde den 64-årige.

Bundesliga starter med et brag!

Det er heldigt at ligaen starter med en af de højst profilerede opgør i ligaen, nemlig kampen mellem de to største klubber fra Ruhr-distriktet. Dortmund og Delaney tager imod Schalke 04 lørdag og den kamp er altid springfarlig. Det liver spændende at se hvordan spillerne reagerer uden publikum, og især for Dortmund som er tvungne til at spille uden den Gule mur!

2. Bundesliga starter også!

Den næst bedste række er bestemt ikke en dårlig liga, og huser som bekendt store hold som Hamburger SV. HSV møder i første kamp Greuter Fürth, en kamp som allerhelst skal vindes hvis den stolte Hamburg-klub skal fortsætte deres jagt på at vende tilbage til den øverste tyske række.

SE OVERSIGTEN FOR TYSK FODBOLD I TV HER:

© TVsporten.dk – Fodbold i TV