Spilforslag NELSON ALMEIDA / AFP

Kroatien v Brasilien Spil

Dagens Spilforslag gik også hjem igår da Genoa holdt deres sejr under 2.5 mål. Vores betting-team har i dagens VM kamp fundet et stærkt spilforslag, som du kan finde hos Bet365.

Drømmen fortsætter for de utrættelige kroater, da de formåede at bruge deres erfaring til at kompensere for deres sløve præstation sidste gang mod Japan, hvor det lykkedes dem at komme videre fra straffesparkskonkurrence.

Det europæiske hold indkasserede et mål sent i første halvleg mod Japan, men det lykkedes dem at komme tilbage og udligne via Perisic i det 55., og herefter fremstod de middelmådige i resten af kampen, hvilket betød, at opgøret skulle afgøres på den mest dramatiske måde, man kan forestille sig. Takket være deres målmand Livakovic lykkedes det dem at overvinde endnu en forhindring i deres søgen efter VM guld.

Højrebacken Josip Stanisic er sandsynligvis ikke klar på grund af en muskelskade, mens venstrebacken Borna Sosa fortsat er tvivlsom efter sygdom.

Brasilien beviste endnu en gang, hvorfor de betragtes som kandidat nummer et til at løfte VM-trofæet, da de i deres ottendedelsfinale knuste Sydkorea med en overbevisende 4-1-sejr.

Deres præstation lignede en perfekt sammensætning i første halvleg, hvor de var effektive ved alle fire lejligheder. Herefter var der dømt cruisekontrol og de sænkede synligt spilrytmen i kampen og tillod koreanerne at afslutte turneringen med værdighed, da de fik et mål. Dette var iøvrigt et anden spilforslag som gav et fint odds til os.

Forsvarsspilleren Alex Sandro er tvivlsom med en muskelskade. Angriberen Gabriel Jesus og forsvarsspilleren Alex Telles vil ikke være med.

Dagens Spilforslag

Når man ser på Brasiliens kvalitet, både individuelt og som hold, ville det være så langt væk fra virkeligheden som muligt at forvente et andet resultat end brasiliansk sejr.

De står dog over for deres hidtil sværeste test i turneringen, og realistisk set vil kroaterne helt sikkert ikke gå ned uden en heroisk kamp. Brasilianerne kommer til at arbejde hårdere for at fortjene denne semifinale plads, langt hårdere end forventet og det kommer til at betyde frispark og kort. Kroaterne vil som sagt give alt hvad de har i sig og helt sikkert også ufine tricks, men i sidste ende så ryger de ud af VM med ære. Spilforslaget finder du ved at bruge “byg-selv” væddemål funktionen hos bet365.

Dagens Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig