Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP

EM 2020: Danmarks Testkampe

Har du styr på Danmarks testkampe? Snart skal der efter planerne spilles EM i hele Europa! Danmark er med, men først skal det danske mandskab prøve kræfter med forskellige modstandere og indtille deres sammenspil. I alt skal Danmark spille 4 testkampe, og hele 3 af dem skal spilles i Danmark, men ingen af dem skal spilles i Parken. Se hele hvor Danmarks testkampe kan ses i TV her og få det fulde overblik.

Testkamp Nr. 1

Danmark – Færøerne

Dato: Fredag, 27 marts 2020

Tid:  18:00

Stadion: MCH Arena, Herning

Vi skal møde vores rigsfæller fra Færøerne allerførst, og denne gang skal kampen spilles i hjertet af Jylland, nemlig i Herning. Danmark må menes at være store favoritter i denne kamp, og det er vigtigt at forsøge sig mod, på papiret, svagere hold. Men Færøerne er intet dårligt hold og de skal mødes med respekt. De har glæden af spillere såsom Jóan Símun Edmundsson, som til dagligt tørner ud for 2. Bundesliga-klubben Arminia Bielefeld samt Gilli Rólantsson der spiller for Brann i Norge og den gamle kending Brandur Hendriksson som nu spiller i Helsingborgs IF.

Danmark – Færøerne i TV


Testkamp Nr. 2

England – Danmark

Dato: Tirsdag, 31 marts 2020

Tid: 21:00

Stadion: Wembley, London

I denne omgang møder Danmark England, i en kamp som som må forventes at blive på et højere niveau end den forrige mod Færøerne. England var i Semifinalen ved VM i 2018 og har et af de allerbedste hold i verden. Her sættes Danmark virkelig op imod en værdig modstander, og vi bliver testet på det absolut højeste niveau. England vil være favoritter, især hjemme på det legendariske Stadion Wembley i London. Kane formodes stadig skadet til denne kamp, men spillere såsom Sterling og Rashford kan sikkert godt fylde en god del af hans store sko ud. Med megatalentet Jadon Sancho på midtbanen og med den unge superstjerne Alxeander Arnold i forsvaret bliver dette en svær kamp for danskerne.

England – Danmark i TV


Testkamp Nr. 3

Danmark – Norge

Dato: Mandag, 1 juni 2020

Tid: Endnu ikke fastlagt

Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby

Vi skal møde Haaland og co. Men ikke blot dette, Norge er også, næsten på samme fod som Sverige, arvefjender i fodbold, og æren betyder meget. Vi spiller hjemme i Danmark igen og med lidt held foran et fyldt stadion på Vestegnen. Danmark har længe lignet et bedre hold en Norge, men nu har Norge vist at de kan udvikle store talenter. Den nye superstjerne Erling Braut Haaland er ikke en nem spiller at stå overfor i forsvaret, og med Joshua King oveni bliver det ikke let. På midtbanen er de da også ordentligt udstyret med Martin Ødegaard, som spiller fantastisk for tiden samt den unge talentfulde Sander Berge. De bliver en lige kamp, og det er svært at udnævne en favorit.

Danmark – Norge i TV


Testkamp Nr. 4

Danmark – Sverige

Dato: Søndag, 7 juni 2020

Tid: 18:00

Stadion: Brøndby Stadion, Brøndby

Stor kamp for både Danmark og Sverige. Vi kommer da ikke udnom at Sverige måske er den største modstander Danmark kan møde. Der er mere på spil en blot en sejr, håneretten bliver noget at kæmpe for. Sverige gjorde det godt under VM i 2018, men det er ved kampstart 2 år siden og svenskernes hold virker ikke til at være på deres højeste niveau. De lider især under at deres midtbanekreatør Forsberg ikke spiller meget i Leipzig. Men vi må ikke tage fejl af den svenske kollektiv, og med spillere som Real Sociedad-angriberen Alexander Isak er de stadigvæk farlige i offensiven. I forsvaret spiller den sikre Victor Lindelöf fra United, som ofte har vist sig vigtig for naboerne. I en kamp mod svenskerne, uanset om det blot er en testkamp, er der altid meget på spil. Det er svært vælgen en favorit, på trods af at Danmark måske har et stærkere hold.

Danmark – Sverige i TV

Læs mere om Danmarks testkampe her!