TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 13 tors
 • 14 i dag
 • 15 lør
 • 16 søn
 • 17 man
 • 18 tirs
 • 19 ons
 • 20 tors
 • 21 fre
 • 22 lør
 • 23 søn
 • 24 man
 • 25 tirs

Danmark i TV og Live Stream

Her finder du en hurtig oversigt og fodbold kampprogram for Danmark. På denne side viser vi dig hvor det danske danske herrelandshold fodboldkampe spilles, samt alle TV-kanaler og udsendelser. Med TVsporten finder du altid de korrekte TV-kanaler når Danmark spiller, hvad enten det er i dag eller imorgen.

Brug denne TV tidsplan til at få et overblik over de spændende landskampe, når Danmark spiller på TV og find ud af, hvordan du ser Danmark i TV i dag.

16 jun

søndag

20 jun

torsdag

25 jun

tirsdag

5 sep

torsdag

8 sep

søndag

12 okt

lørdag

15 okt

tirsdag

15 nov

fredag

18 nov

mandag

Danmark i TV i dag

Vil du gerne se Danmark spiller i dag? Er du fan af det danske landshold generelt eller elsker du at se Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Christian Eriksen folde sig ud på grønsværen? Så er du kommet til den korrekte TV oversigt, da vi altid fortæller dig hvornår du kan se Danmark i TV i dag. Brug gerne vores TV guide her, så du altid ved hvilke TV kanaler og Danmark udsendelser der kommer i dag.

Danmarks kommende kampe 2024

Til trods for at være et lille yndigt land, så har Danmark faktisk et godt fodboldhold. Det er meget sjældent at Danmark ikke kvalificerer sig til slutrunder og ved mange lejligheder har Danmark spillet lige op, og endda slået store nationer som Frankrig, England og Tyskland. De kommende kampe for Danmark dette år er ved EM slutrunden i Tyskand. Her skal Danmark forsøge at gøre en bedre figur, end de gjorde under VM i Qatar. Efter EM, så vil der være en pause indtil de begynder deres Nations League kampe mod spændende modstandere.

Danmark Kalender 2024

Husk at du altid kan finde og bruge TVsporten som en fodbold kalender, hvor vi altid viser Danmark i TV live. Herunder finder du en Danmark fodbold kalder med de vigtigste datoer.

 • EM 2024: Starter 14. Jun 2024
 • Nations League: Starter september 2024

Hvilke TV-kanaler sender Danmarks landshold i fodbold?

Hvornår spiller Danmark i dag? Hvilken kanal sender Danmark i TV? Dette er vigtige spørgsmål at kende, hvis man vil se det danske landshold i TV. Vi har lavet en hurtig TV oversigt over kanalerne, som Danmark i TV.

 • TV2
 • DR TV

Når der er EM Kvalifikation, VM Kvalifikation, Nations League, Venskabskampe så er det TV2.

Ved de store slutrunder som EM og VM, så kan du se visse udvalgte kampe på DR TV.

Sådan ser du Danmarks fodboldkampe

At se Danmark live hos DR TV er en nem sag, da denne kamal er gratis. Såfremt du vil se Danmark i dag spille live, så skal du have fat i TV2 kanalerne. Vi viser dig her hvordan du får adgang.

 1. Gå til Allente.dk
 2. Vælg din TV pakke
 3. Sørg for at den indeholder TV 2 og alle sport kanaler
 4. Udfør betalningen

Herefter får du adgang til fodbold og en masse anden sport.

Danmark på Live Stream

At se Danmark live er et must som en rigtig rooligan. Sidder man fast i trafikken eller en kedelig fødselsdag, så er det vigtigt at man kan se Danmark spille live. Læs nedenfor hvordan du altid kan se Danmark i TV live.

Tilgængelige Streaming Platforme i Danmark

Siden TV rettighederne er fordelt mellem TV2 og DR1, så er det disse to TV udbydere, som du skal koncentrere dig om. Begge kanaler har en app, som kan installeres på din mobil eller iPad.

Har du ikke lyst eller brug for at hente deres mobile app, så kan du blot logge ind på deres hjemmeside og streame landskampe online derfra.

Sådan streamer du Danmarks fodboldkampe

At streame Danmark live er ganske enkelt og ligetil. Her er de 4 enkle trin.

 1. Hent appen fra DR eller TV Play
 2. Log ind eller opret en bruger
 3. Gå til oversigt og stream fodbold

Om Danmarks landshold

Det danske herrelandshold i fodbold repræsenterer Danmark, samt Grønland i alle internationale fodbold konkurrencer for herrer. Det danske fodbold herrelandshold kontrolleres af forbundet, som står for Dansk Boldspil-Union. Danmarks hjemmebane er Parken Stadium, som ligger på Østerbro indre København.

Den nuværende træner er Kasper Hjulmand.

Største præstationer

Danmarks selvsagt største resultat nogensinde er naturligvis EM-sejren fra 1992. Her kom Danmark med, da Jugoslavien blev udelukket. Det kulminerede i finalesejren på 2-0 over Tyskland. Danmark kom tæt på at gentage den triumf i sommeren 2021.

I VM sammenhæng er Danmark bedste resultat fra 1998, hvor man nåede kvartfinalerne. Her faldt man med ære i et 2-3-nederlag til Brasilien.

En anden stor triumf for det danske landshold var finalesejren

FAQs

Hvilke TV-kanaler er Danmark på?

Hvis du vil se Danmark i TV, så skal du kampene hos TV2 hovedsageligt, men også DR TV.

Hvornår starter Danmark?

Hold altid øje med TVsporten, da vi altid viser Danmark og TV tider på vores side.

Kan jeg streame Danmark på min mobil?

Ja, med TV2 app, så kan du altid streame Danmark på mobil

Kan jeg streame Danmark online?

Ja, hvis du logger ind på TV2 eller DR online, så kan du streame Danmark online.