(Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Optakt: Coppa Italia-finale!

Den italienske fodboldverden er virkelig vågnet efter den ufrivillige dvale. Nu skal det hele kulmiere i den store Coppa Italia-finale. Kampen består af mødet mellem to af de historiskt stærke hold, og der vil helt sikker komme fart, drama og mål i dit TV. Er du klar til lidt italiensk fodboldkunst?


Coppa Italia-finale i TV og Stream

© TVsporten.dk – Fodbold i TV


Napoli – På vej mod fortids styrke?

I år har konditionen og spillet ikke levet op til forgående sæsoner for Napoli, især hvad angår den første del af ligaen, men med ankomsten af ​​Rino Gattuso på Napoli-bænken er holdet begyndt at udtrykke sig på en mere kynisk måde og med større balance på banen.

I de to semifinale mod Inter, var det Inter som bestemt skabte flest chancer i de 180 minutter og ville have fortjent at stå i finalen. Men det var den stærke organistoriske opstilling der sikrede overhånden for Gatussos mandskab. Så nu er det altså blevet tid til Coppa Italia-finale.

Det defensive par Koulibaly-Maksimovic tager med stor sandsynlighed ansvaret igen, især efter den fremragende test, de lavede mod Inter. Tandemet dannet af Insigne og Mertens med belgieren, der for nylig er blevet topscorer i Napoli-trøjen, er et næsten sikkert valg på den offensive del af banen.


Juventus – Altid favoritter?

Juventus ankommer til finalen med mange åbne spørgsmål, frem for alt knyttet til formen. Selv før pausen havde Juventus ikke imponeret med nederlag mod Verona og Lyon. Selvfølgelig hjælper det at vinde med 2 – 0 over inter i sæsonen er selvfølgelig et beroligende resultat.

Træner Sarri vil forsøge at sætte et højt tempo på spillet med høj og aggressiv presning, og først og fremmest stole på muligheden for at foretage 5 udskiftninger og på en bænk, der er repræsenteret

I angreb skal Cristiano Ronaldo vende tilbage for at gøre forskellen mod Napolis velorganiserede forsvar. Sarri kan helt sikkert stole på det faktum, at han kender bevægelserne og egenskaberne hos mange af de spillere, han vil møde onsdag, selvom dette ikke hjalp ham i den sidste forrige kamp i mesterskabet.