Dagens Spilforslag PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Spilforslag til Portugal – Ghana

● Hvornår? Torsdag den 24. november kl. 17:00

● Hvor? Stadion 947, Qatar

● Seneste resultat: Portugal 2-1 Ghana, gruppespil ved VM i fodbold 2014

Nyhederne omkring Portugals VM-lejr er det seneste Cristiano Ronaldo interview på Piers Morgan uncensored. Den femdobbelte Balon D’or-vinder har insisteret på, at hans fulde fokus er på VM, men dette interview har forårsaget støj, som det portugisiske fodboldforbund ikke ville have ønsket.

Men fodbold er fokus, og Portugal har en fantastisk trup. Her er hvordan vi kan se dem stille op i deres åbningskamp:

● Rui Patricio

● Diogo Dalot

● Ruben Dias

● Danilo Peirera

● Joao Cancelo

● Joao Palhinha

● Bruno Fernandes

● Ruben Dias

● Bernardo Silva

● Cristiano Ronaldo

● Rafael Leao

Denne XI er ekstremt stærk og afbalanceret. De har spillere, der tager risici, og som kan fastholde boldbesiddelse. Ruben Neves har været fremragende for Wolves, deres topscorer fra den dybe midtbane. Bruno Fernandes har været tilbage til sit bedste, og Joao Palhinha har været en åbenbaring i Fulham.

I angrebet vil Bernardo Silva have en fri rolle, mens Ronaldo og Leao skifter mellem venstrekanten og de centrale angrebspositioner. Næsten alle på deres hold er i stand til at score mål.

Ghana vil få det svært og er ekstremt svage i sammenligning. De har en fornuftig rygrad med Joseph Aidoo, Thomas Partey og Inaki Williams, men kvaliteten omkring dem er under middelmådig.

Vores Spilforslag til Portugal – Ghana

Vi tror ikke, at Portugal vil komme i kæmpe problemer overhovedet ikke, men omvendt så er de aldrig et højt scorende hold på grund af spillestilen. Men de vinder. Oddsene på kampdag 1 er massivt til deres fordel. Men får kun 1.40 på Portugal, så vores spilforslag bliver derfor:

Lad os som sædvanlig vide dine tanker ovre på Tvsporten Facebook.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM fodbold betting-spilforslag her.