spilforslag CHARLY TRIBALLEAU / AFP

VM 2022 SPILFORSLAG & TIPS

Spilforslag til Qatar v Senegal

● Hvornår? Fredag den 25. november kl. 14:00

● Hvor? Al Thumama Stadium (Doha)

De to bedste hold i gruppe A mødes i den midterste runde af gruppespillene, hvor Holland og Ecuador begge har fået en vellykket start ved at besejre henholdsvis Senegal og Qatar.

Værterne er igen underdogs, når de møder de afrikanske mestre Senegal, men hvad er der at hente i oddsværdi for gruppespilets 2. kampdag i gruppe A? Lad os tage et kig på det.

Værterne fra Qatar var langt under niveau i turneringens åbningsrunde, da de tabte 2-0 mod Ecuador, og de skal vise meget mere, hvis de vil videre.

Qatar formåede ikke at få et eneste skud på mål i den første kamp i turneringen, og deres manglende måltrussel er tydelig, selv om de vandt fire kampe i træk i optakten til VM.

Kun i én af Qatars seneste ni kampe er der blevet scoret over 2,5 mål, så dette møde med Senegal bliver sandsynligvis endnu en kamp med få mål til neutrale fodboldfans at glæde sig over. Eller også bliver det et målfest! Vores betting team har ikke den store fidus til Qatar og mod et hold som Senegal, som er LANGT BEDRE end Ecuador, så…….

Qatar havde også fire bookinger i deres første gruppekamp, da de havde svært ved at håndtere presset fra den første VM-kamp i landets historie. Kort kunne meget vel være et andet marked at tjekke ud for dem, der overvejer at have et væddemål på denne kamp.

Hvad angår Senegal, savnede de afrikanske mestre stjernemanden Sadio Mane meget i deres åbningskamp, selvom de holdt Holland på afstand indtil de sidste minutter af kampen. Målmand Edouard Mendy burde have gjort det bedre ved begge mål, og han bliver nødt til at forbedre sig mod Qatar, mens han måske endda kan komme under pres for sin plads som følge af sin dårlige præstation.

Manes fravær er et bittert slag, men Senegal burde have mere end nok til at vinde denne kamp. De er stærke bagude og har holdt fem clean sheets i deres syv kampe på vejen til AFCON-herredømmet.

Oddset på Senegal er faldet drastisk og ligger nu på 1.61 for en sejr, hvilket er ok værdi. Men der er en anden måde at tilføje værdi til dette spil på, når man gennemser oddsene for gruppe A-spil på 2. spilledag.

Senegal til at vinde til nul tilbydes til en mere fristende pris på 2.37 hos bet365, mens samme bookmaker har Senegal/Senegal til 2.60 på HT/FT-markedet, hvilket også er værd at overveje.

Spilforslag

Der er gode odds at hente over hele linjen for at Senegal vinder denne kamp på den ene eller anden måde. Vi er meget uforstående overfor at de Afrikanske mestrer er så “små” favoritter mod et mandskab, som INTET viste i deres første kamp. Og nu hvor Senegal tabte den første kamp til Holland, så SKAL de vinde her. De kommer til at mose Qatar på fysisk, teknik, taktik, og stort set alle parameter. Vores spilforslag bliver at de vinder med 2 mål.

SPILFORSLAG