lazio- Juventus stream Isabella BONOTTO / AFP

Stream Lazio – Juventus

Det er tid til de spændende semi finaler i Coppa Italia og der en spændende kamp mellem Lazio – Juventus. Disse kampe bliver ikke vist på dansk TV, men vi har et godt tip hvis du gerne vil se eller stream Coppa Italia online.

Læs videre for at se, hvordan du kan stream Lazio – Juventus live.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Livestream Lazio – Juventus med Bet365

En af de bedste fordele ved bet365 er måske deres fodbold stream. Alle kunder, nye som gamle, som har en konto hos bet365, der står i plus, kan nemlig stream Coppa Italia gratis.

Derudover kan du se ATP Tennis, Håndbold, Fodbold, Padel, NBA og en masse anden sport hos bet365 og kvaliteten er suveræn. Lazio – Juventus bliver med garanti underholdende, så det er vigtigt med et sikkert og stabilt stream, så du ikke går glip af den fede action på banen. Uden tvivl, så er bet365 bookmaker en sikker hest at spille på når vi snakker om fodbold online stream.

Guide til at streame Coppa Italia hos Bet365:

  1. 1. Gå til Bet365 via dette link.
  2. 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  3. 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik til Bet365 Stream TV og se fodbold online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Lazio – Juventus Mobil Stream

Vil du streame Lazio – Juventus, eller bare generelt Coppa Italia fodbold så er bet365 blandt de bedste. Deres brugervenlige app er gearet til at underholde dig med god fodbold underholdning 24/7. Når du streamer Coppa Italia semifinalen, så kan du samtidig se en masse brugbar information om kampen via appen, da man bl.a kan se startopstilling og anden kamp info. Stream Lazio – Juventus med mobilen har faktisk aldrig været nemmere eller bedre.

Kamp Info

Den første kamp i denne semifinale sluttede med, at Juventus kom på toppen med en ok godkendt 2-0 sejr på J Stadium i Torino for et par uger siden. Siden udnævnelsen af den tidligere Hellas Verona- og Olympique de Marseille-boss Igor Tudor, har Lazio forsøgt at udvikle deres stil fra Maurizio Sarris besiddelse og kontrol til noget lidt mere spændende og forreste fod.

De vandt en 1-0-sejr over Genoa i weekenden. De står nu over for et Juventus-hold, der har undervældet betydeligt i anden halvdel af sæsonen med et stigende pres på Massimiliano Allegri. Bianconeri har kun opnået tre sejre i deres seneste 13 kampe på tværs af alle turneringer, og det ser ud til at bookmakerne er med Lazio for denne anden kamp. Hjemme på på Stadio Olimpico, mange fans og Juventus form, så har de fleste fidus til hjemmeholdet.

Forventede startopstillinger

Lazio (3-4-2-1): Mandas; Casale, Romagnoli, Gila; Hysaj, Guendouzi, Cataldi, Marusic; Felipe Anderson, Luis Alberto; Castellanos.

Juventus (3-5-2):Perin; Rugani, Bremer, Danilo; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Chiesa.

Lazio – Juventus Stats

  • Juventus har ikke formået at vinde en udekamp i deres seneste seks kampe.
  • The Old Lady var det sidste hold, der vandt back-to-back-møder i denne kamp og slog Lazio i november 2022 og februar 2023.
  • Biancocelesti har ikke slået Juventus ud af Coppa Italia siden 2013, hvor de endte med at løfte trofæet efter at have slået Roma i finalen.
  • Lazio har holdt 11 clean sheets i Serie A i denne sæson, fire færre end Juventus.Ofte stillede spørgsmål:

Hvor kan jeg streame Lazio – Juventus?

Hos Bet365 kan du streame Lazio – Juventus. Du skabe en konto, også kan du nyde massevis af sport gratis.

Hvad koster det at streame Coppa Italia

Streaming af Coppa Italia eller Serie A Cup koster ikke noget, såfremt du ser kampen hos Bet365. Du skal dog have en positiv saldo på kontoen, også kan du se det hele online.

Hvornår starter Lazio – Juventus ?

Kampen sparkes i gang klokken 21.00, Tirsdag den 23. april.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig