(Photo by PHILIPPE HUGUEN / AFP)

Top 10: Uforglemmelige frisurer i fodbold

Mangler du inspiration til din frisureFodboldspillere har millioner af øjne rettede ders vej hver eneste uge! Det betyder at en del af de store stjerner har ladet deres kreativitet flyde over. Mange fodboldspillere har haft vilde, skøre, mindre kønne og aldels fantastiske frisurer gennem tiderne! Denne liste er en hyldest de modige sjæle der år efter år har imponeret os med deres lokker!

10: Vagner Love

(Photo by PHILIPPE HUGUEN / AFP)

Vi må give hans vilde frisure lidt LOVE. Den excentriske brasilianer plejede at rocke denne vild frisure, og skiftede gerne farverne ud, alt efter hvilket humør han var i op til kampe.

9: Abel Xavier

(Photo by Stephen Dunn/Getty Images)

Efterhånden som hans karriere skred frem, blev hans frisurer mere og mere utrolige. Han lavede også et af de såkaldte forbudte skifter da han rykkede fra Everton til Liverpool FC.

8: Carlos Valderama

(Photo by MEREDITH DAVENPORT / AFP)

Den store Carlos Valderrama er Colombias mest afdækkede spiller med 111 optrædener i hans navn. Alt det betyder dog intet i forhold til denne storslåede blonde afro. En virkelig ikonisk stil…

7: Ronaldo Nazario

(Photo by PEDRO UGARTE / AFP)

Denne frisure er måske en smule afskyelig, men det kunne Ronaldo være ligeglad med. I år 2002 år var nemlig en stor del af den brasilianske VM-triumf. Han vandt også golden boot det samme år!

6: Pavel Nedved

(Photo by PIERRE VERDY / AFP)

En absolut legende for Juventus. Han spillede 8 år for den italienske storklub og vandt endda Ballon D’or i 2003. Hårstilen var måske forud sin tid, vi får se om den nogensinde bliver populær i fremtiden…

5: Rudi Völler

Det her altså en rigtig 80’er-frisure. Rudi Voller var en fantastisk fodboldspiller og nåede hele 90 landskampe for det tyske mandskab. Vi håber at denne frisure meget snart bliver højeste mode igen!

4: Rene Higuita

(Photo by RAFAEL URZUA / AFP)

Denne frisure er næsten ligeså excentrisk som ejerens spillestil. På trods af at Higuita var målmand sørgede han gerne for underholdning på stadion, med Skorpionspark, mål og denne fede frisure.

3: Roberto Baggio

En meget respekteret spiller i Italien. Det er da også på sin plads når man spiller fodbold som ham, på samme tid med at man styrer en så vild frisure! Han vandt Man of peace i 2011 for hans bestræbelser med at hjælpe ofrene for jordskælvet i Haiti.

2: Rumæniens landshold ved VM 1998

(Photo by Eric CABANIS / AFP)

Hvad kunne være mere skørt end en spiller, der bleger sit hår? I Rumæniens tilfælde valgte hele holdet, til VM i 1998, at gøre det samme at følge efter. I virkeligheden er det en ret fed måde at skabe omtale for sit hold og styrke sammenholdet.

1: David Beckham

(Photo by CARL DE SOUZA / AFP)

Selvfølgelig er det mesteren som er på førstepladsen. Han har kommet afsted med flere vilde og fede frisurer end nogen anden fodbolspiller nogensinde. Han er et ikon i moderne fodbold, såvel som mænds mode. Beckhams frisurer fortjener virkelig en applaus!

Se vores liste over Fodboldspillere med ekstra vægt her!