Borussia Dortmund – Bayern München 04/11/2023: Bundesliga

Den tyske storkamp Der Klassiker mellem Borussia Dortmund og Bayern München spilles lørdag aften. Hvilken slags kamp kan vi se frem til?

Vi viser dig her hvordan du nemt kan streame Dortmund – Bayern München

Guide til at streame Dortmund – Bayern München hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Dortmund – Bayern München online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find Bundesliga kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Live Stream Bundesliga

Hvis du vil streame Dortmund – Bayern München, Bundesligaen og andre spændende fodboldkampe, så er Bet365 en god mulighed. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en utrolig sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge kampen i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde de mange fodboldkampe.

Dortmund – Bayern München Kampinfo

Kamp:Dortmund – Bayern München
Start: 04/11/2023 kl. 18:30
Arena:Signal Iduna Park
Streaming:Bet365

Dortmund – Bayern München: Hvem Vinder?

Borussia Dortmund var fint med hele vejen i sidste sæson, og håber denne sæson at endelig kunne tage Bundesliga titlen hjem for første gang siden 2011/12. Holdet er startet godt med seks sejre og tre uafgjorte i de første ni kampe, med et hul på fire point til ligalederen Bayer Leverkusen.

Sidste weekend var det en tempofyldt kamp mod Eintracht Frankfurt, som til sidst endte 3-3. En sen udligning af Julian Brandt reddede et point til ‘Die Schwarzgelben’, som ikke har tabt en ligakamp siden april.

Det tab kom selvfølgelig mod Bayern München, et resultat, der tippede det gyldne løb til de rødes favør. På Westfalenstadion har Dortmund ikke tabt i Bundesligaen siden august sidste år, hvor de har 16 sejre i 19 kampe. Kan de bevare deres solide hjemmeform mod deres ærkerivaler?

En af sommerens store transfers var Harry Kanes “emigration” til Tyskland og Bayern München. Stjerneangriberen har uden tvivl leveret varen indtil videre for sin nye klub med 12 mål i Bundesligaen og to kasser i Champions League.

Sidste runde blev nyoprykkede Darmstad sat på plads med en kæmpesejr på 8-0 hjemme på Allianz Arena. Kane var naturligvis igen i centrum af begivenhederne, med et hattrick, som inkluderede et mål fra hans egen banehalvdel.

Det var Bayerns fjerde sejr i træk i Bundesligaen, men i midtugen var der et chok-exit i pokalen mod Saarbrücken fra tredje række. Sidst ‘Die Roten’ tabte to betydningsfulde kampe i træk var helt tilbage i 2019, hvilken slags resultat kan de hente hjem fra Der Klassiker?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame Dortmund – Bayern München?

Du kan se kampen live online med en konto hos bet365. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr.

Hvornår spiller Dortmund – Bayern München?

Kampen starter kl 18.30 Lørdag den 04 November