spilforslag Lindsey Parnaby / AFP

Dagens Spilforslag Arsenal v Newcastle

Hvornår: Tirsdag 3.Januar

Se kampen: Viaplay

Vores spilforslag gik hjem igår da Liverpool blev sat på plads med et 3-1 nederlag til Brentford. Vi kigger som sædvanligt efter endnu et spændende fodbold spilforslag og vi har kigget på Arsenal kampen.

Arsenal og Newcastle mødes i aften og førerholdet har været sensationelle i denne sæson, mens Newcastle har imponeret alle med deres direkte, sammensatte og smukke fodbold. Vi skal ud på et spil, hvor Newcastles topscorer skal ramme målet.

Derfor Giver Dette Spilforslag Mening:

1: Miguel ‘Miggy’ Almiron har taget flest skud af alle Newcastle-spillere i denne sæson. Hans skud er ikke altid på mål, men han finder ofte plads til skudmuligheder.

2: Resten af Newcastle-holdet vil sandsynligvis have flere defensive opgaver i en kamp mod Arsenal. Spillere som Willock og Guimaraes vil sandsynligvis sidde lidt dybere, hvilket vil lægge mere offensivt ansvar på Almiron.

3: Arsenal er svagere defensivt på deres venstre side, hvor Almiron vil spille. Martinelli løber ikke altid tilbage, hvilket efterlader plads til Trippier og Almiron. Arsenals venstreback Zinchenko er en fantastisk spiller, men han er ikke kendt for sit forsvarsspil.

4: Det er et stykke tid siden, at Saint-Maximin sidst har startet en kamp, men jeg tror, at han har en god chance i aften. Hvis Saint-Maximin spiller, vil han være det primære fokuspunkt for Arsenals forsvarsspillere, hvilket giver plads til Almiron.

Dagens Spilforslag

Vi synes at odds 2,25 er et vanvittigt odds for Newcastles topscorer og nuværende sæsonens spiller. Almiron har været i inspirerende form, og selvom Arsenal er et fantastisk hold, så ved vi, at Newcastle vil få chancer. Vi ser heller ikke, at Arsenal kan dominere hele kampen, og der vil være tidspunkter, hvor Newcastle er det bedre hold. Fin betalning fra bet365 på at Newcastles farligeste mand rammer indenfor målet.

spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig