spilforslag Tiziana FABI / AFP

Dagens Spilforslag Inter v Napoli

Alle øjne vil være rettet mod Stadio Giuseppe Meazza, når Inter og Napoli står over for hinanden i Serie A-derbyet. Tvsporten har kigget på et spilforslag til denne spændende topkamp i Serie A.

Nerazzurri er på vej mod deres tredje sejr i træk i ligaen, og deres offensive præstationer i de to sejre i træk over Bologna (6-1) og Atalanta (3-2) giver sikkert fansene grund til optimisme forud for dagens opgør.

Edin Dzeko, der scorede mål for sjov før VM-pausen, bør beholde sin plads i startopstillingen, mens både Stefan de Vrij og Marcelo Brozovic er store tvivlsspørgsmål.

I mellemtiden sigter Luciano Spallettis tropper efter at cementere toppositionen i tabellen.

Ligaens tophold håber på at vinde deres kamp for 12. gang i træk. Selvom det er sværere sagt end gjort at besejre Inter på “Meazza”, ser det ud til, at Napoli er på rette vej til at vinde deres første Scudetto siden 1990.

På grund af Kvaratskhelia og Rrahmanis tilbagevenden fra skader, skulle Luciano Spalletti have en komplet trup at vælge imellem til onsdagens derby.

Dagens Spilforslag

I betragtning af styrken og spillerkvaliteten på disse hold, synes vi, at der er stadigvæk er værdi på, at begge hold scorer mål.

Spilforslag

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig