england - holland JAVIER SORIANO, JOHN THYS / AFP

EM 2024 Semfinale: England -Holland 10 Juli – Hvem Vinder?

Semifinale kamp mellem Holland og England lover til at blive et spændende opgør. Kampe finder sted på onsdag og det skal blive spændende at se om England endelig kan finde deres EM rytme eller om de bliver slået af de taktiske stærke hollændere.

Vi kigger på de to hold, opstillinger, form og hvor du kan se England – Holland i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


England – Holland info

Kamp:England – Holland
Start:10 Juli kl 21:00
Arena:BVB Stadion, Dortmund
Tv Kanal:TV2

Holland - england

Odds

Holland 3,10

Uafgjort 2.87

England 2,60

england - holland
VBet Live Odds

Se EM Odds Fra Betinia


Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


England – Holland kampoptakt

Holland sluttedede som nummer tre i Gruppe D med fire point og delte gruppen med stærke modstandere som Østrig, Frankrig og Polen.

I ottendedelsfinalen viste Holland deres potentiale ved at slå Rumænien. Denne sejr var et bevis på deres taktiske disciplin og evne til at udnytte muligheder, kvaliteter der er blevet kendetegnende for Ronald Koemans ledelse. Kvartfinaleopgøret mod Tyrkiet var dog en anden historie. Kampen var en hård affære, hvor hollænderne klarede sig igennem med de små marginer og lidt held.

Ronald Koeman har været instrumental i at guide sit hold gennem disse udfordringer. Kendt for sin pragmatiske tilgang, har Koeman formået at få konsistente præstationer fra sin trup uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Nøgle til dette har været formen hos Cody Gakpo og Stefan de Vrij. Gakpo, med tre mål og en assist, som har været fremtrædende i angrebet og leveret afgørende asists, når det var nødvendigt. De Vrij har på den anden side været en klippe i forsvaret og sikret stabilitet og lederskab bagtil.

Englands rejse til semifinalen har været fyldt med kritik og utilfredsstillende præstationer, på trods af at de sluttede øverst i Gruppe C med fem point. Gruppespillet var langt fra overbevisende, hvor England måske var turneringens største skuffelse rent spillemæssigt.

Manager Gareth Southgate har fået størstedelen af kritikken og mange fans og eksperter har beskrevet hans valg som forvirrende, og hans tilbageholdenhed eller langsommelighed med at foretage nødvendige ændringer under kampene som et tilbagevendende punkt for diskussion. Denne voksende utilfredshed blandt fans overfor Southgate har til en vis grad overskygget Englands fremgang.

På trods af disse problemer viste England tegn på forbedring i deres kvartfinale kamp mod Schweiz. Mens præstationen var bedre, var det ikke uden bekymrende øjeblikke. Englands manglende evne til at tage kontrol over kampen og Southgates mangel på effektive hold ledelse, især da kampen så ud til at glide væk, fremhævede blot problemerne endnu mere. Dog har individuelle præstationer givet en vis trøst til England fansene. Jude Bellingham og Bukayo Saka har især vist kvalitet og beslutsomhed, og ofte trådt i karakter i afgørende øjeblikke.

Den historiske kontekst mellem disse to hold tilføjer et ekstra lag af spænding til denne semifinale. I deres sidste fem opgør har Holland domineret, sikret tre sejre sammenlignet med Englands ene sejr. Det er dog værd at bemærke, at fire af disse kampe var venskabskampe, og det seneste opgør var tilbage i 2019.


Hvor kan jeg se England – Holland i TV?

Med TVsporten finde du altid tid og spændende info for de mange EM kampe og denne EM semifinale kamp er ingen undtagelse.

Holland – England i TV vil bliver vist på kanalen TV2


Holland holdnyheder & Opstilling

Holland går ind i denne kamp med en fuldt fit og tilgængelig trup og vil sandsynligvis ikke foretage mange ændringer i en startopstilling, der er ret fastsat. Den eneste ændring til holdet, der startede sejren over Tyrkiet søndag, kunne se Donyell Malen erstatte Steven Bergwijn.

Forventet opstilling: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Depay, Gakpo

Englands holdnyheder

Harry Kane blev tvunget af banen i forlænget spilletid søndag med en skade , men det ser ud til, at han bliver klar til denne kamp. Luke Shaw gjorde også sit længe ventede comeback fra sin skade, da han kom på banen i anden halvleg af kvartfinalen mod Schweiz, så han vil sandsynligvis være at finde på holdet igen.

En af Gareth Southgates største hovedpiner vil komme i midterforsvaret, hvor han skal beslutte, om han vil belønne Ezri Konsa med endnu en start efter en god indsats mod Schweiz eller genindkalde Marc Guéhi, som er tilgængelig igen efter at have afsonet sin karantæne.

Forventet opstilling: Pickford; Walker, Stones, Guéhi; Saka, Mainoo, Rice, Trippier; Bellingham, Foden; Kane

Indbyrdes opgør & resultater

England har kun slået “Oranje” en gang i ni møder siden en 4-1 sejr ved Euro 96. Det er også deres eneste sejr i store turneringer, sammen med en målløs uafgjort ved Italia 90 og Holland, der vandt 3-1 ved EM i 1988.

  • Holland sejre: 7
  • Englands sejre: 6
  • Uafgjorte: 9

Vigtige faktorer at overveje

  • Da Holland og England sidst mødtes i juni 2019 i Nations League, vandt Holland 3-1.
  • The Three Lions har kun registreret en enkelt sejr i deres sidste ni møder mod Holland – en stime, der strækker sig helt tilbage til 1966.
  • På trods af at have kommet forbi Schweiz sidste weekend, har England kun vundet to af deres seneste 10 optrædener på tværs af alle konkurrencer inden for 90 minutter.
  • Hollands sidste tre optrædener ved denne sommers EM har produceret 11 mål i begge ender af banen.
  • Fem af de sidste seks opgør mellem Holland og England er endt med, at begge hold har fundet nettet.

England – Holland forudsigelse

Med en plads i finalen ved denne sommers EM i Tyskland på højkant onsdag aften, så vil der være utroligt meget på spil for de to hold. Kampen vil uden tvivl blive endnu en nervepirrende affære, hvor holdet med de små marginaler på deres side, vil gå videre. England har ikke vist deres fulde potentielle endnu og kan de finde det, så burde de gå videre. På den anden har vi et hollandsk hold som fighter hårdt, står super solidt i forsvaret og score mål.

Herfra tror vi på en super tæt kamp, som ender uafgjort og måske endda i straffespark konkurrence.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holland mod England?

Holland og England mødes onsdag den 10. juli kl. 21:00

Hvor spilles EM-kampen England – Holland?

Kampen spilles på BVB Stadion, Dortmund

Hvor kan jeg se Holland – England på TV stream?

EM-kampen sendes live på kanalen TV2 som kan selvefølgelig ses i TV eller via app.