England - Serbien ADRIAN DENNIS / AFP

EM 2024: England – Serbien 16/06/2024 – Hvem vinder?

Hvad er en bedre måde at tilbringe din søndag på end at se de tre løver starte deres EM 2024-kampagne? Gareth Southgates hold tager imod Serbien i deres åbningskamp på Veltins-Arena, som bliver sendt live i TV.

Selvom England på papiret er de oplagte favoritter, vil Serbien vise sig at være en hård modstander på dagen. Derudover har begge hold kun to sejre i deres seneste seks kampe, hvilket gør dette til en mere jævnbyrdig kamp.

Læs vores kampoptakt med tidligere opgør og hvor du kan se England – Serbien i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


England – Serbien info

Kamp:England – Serbien
Start:16 Juni kl 21:00
Arena:Gelsenkirchen
Tv Kanal:DR1

england-serbia

Odds for kampen

England: 1,45

Uafgjort: 4,75

Serbien: 6,50

england - serbia

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Vil Serbien være overraskelsen ved EM 2024?

Dragan Stojkovic vil lede sit serbiske hold ved EM 2024 som en potentiel underdog, der kan udgøre en trussel mod de mere ‘favoriserede’ hold i turneringen. Med spillere som Petrovic i mål, Milinkovic-Savic på midtbanen og Premier League og Serie A-angribere Mitrovic, Jovic og Vlahovic i front, har serberne en ekstremt solid rygrad, der er i stand til at udgøre en trussel mod dette engelske hold, der mangler forsvarsmuligheder denne gang. Derudover er dette første gang, Serbien konkurrerer som en uafhængig nation ved en europæisk slutrunde.


Sidste chance for international succes for Southgate?

Uanset om England triumferer eller fejler igen, er dette sandsynligvis Southgates sidste chance med denne gyldne generation af engelske spillere. Under det sidste europamesterskab lykkedes det ikke England at nå målet på hjemmebane i finalen mod Italien, hvor de til sidst tabte til Azzurri på straffespark – et resultat, der sandsynligvis kunne være undgået, hvis Southgate ikke havde valgt at bede sine spillere om at trække sig tilbage efter at have taget en tidlig føring.

Denne gang giver Southgate dog tilhængerne en følelse af, at han er klar til at træffe dristige beslutninger ved at udelade stjernespillere som Jack Grealish, Marcus Rashford, Raheem Sterling og Harry Maguire. Det skal dog siges, at England lige har tabt 1-0 på hjemmebane mod Island i deres opvarmningskamp før turneringen, noget der kom som et chok for mange.


Hvor kan jeg se England – Serbien i TV?

En af de helt store favoritter, England, spiller god fodbold og forventningerne er høje. Hvis du vil se denne spændende EM kamp i TV, så husk at brug TVsporten som et EM kampprogram.

Kampen England – Serbien i TV vil bliver vist hos DR TV.


Hvem vinder opgøret England – Serbien?

Vores forudsigelse for aftenen er en engelsk sejr. Disse engelske spillere har haft meget tid til at spille sammen, med en god blanding af ungdom og erfaring og frem for alt, verdensklasse talent. Selvom Serbien vil være svære at slå, har England dybden til at komme over målstregen med spillere som Cole Palmer, Eberechi Eze, Anthony Gordon, Jarrod Bowen, Ivan Toney og Ollie Watkins, der alle er klar til at komme ind fra bænken og gøre en stor forskel.

Interessante stats

 • Over 2,5 mål er blevet scoret i fire af Serbiens sidste fem internationale kampe.
 • To af Englands sidste tre kampe har set mindst tre mål.
 • Southgates mænd har kun holdt buret rent i én af deres sidste fem forsøg.
 • Serbien har kun undladt at score i én af deres sidste fem kampe.
 • I alt 31 mål scoret (i 14 kampe) er Englands output de sidste to år. På den anden side har Serbien indkasseret 19 mål i 15 kampe.
 • Serbien har scoret 25 mål i alt (1,7 pr. kamp) de sidste to år, og England har indkasseret ni i alt (0,6 pr. kamp).
 • Med 31 mål scoret og ni indkasseret, havde England en positiv målforskel i den periode.
 • Med 25 mål scoret og 19 indkasseret, havde Serbien en positiv målforskel i den periode.

Mulig startopstilling England – Serbien

En stor kamp for begge hold venter og begge hold vil gøre alt for at komme godt fra land i denne EM kamp. Vi giver et bud på de to holds forventede opstilling.

England

 • Formation: 4-2-3-1
 • Startopstilling: Pickford; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Rice, Alexander-Arnold; Saka, Bellingham, Foden; Kane

Serbien

 • Formation: 3-5-2
 • Startopstilling: Petrovic; Stojic, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic, Ilic, S. Milinkovic-Savic, Lukic; Kostic; Mitrovic, Vlahovic

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Serbien mod England?

Serbien spiller mod England den 16. juni kl. 21:00.

Hvor spilles EM-kampen mellem Serbien og England?

Kampen spilles på Veltins-Arena.

Hvor kan jeg se Serbien vs England på TV og streaming?

Seerne kan se kampen live på DR1