England - Slovakiet i TV JAVIER SORIANO / AFP

EM 2024: ENGLAND – SLOVAKIET 30/06/2024 – Hvem Vinder?

England, som ikke har imponeret indtil videre denne sommer, vil være tilfredse efter at have trukket Slovakiet i den første knockout-kamp. Kampen spilles søndag den 30. juni kl. 18:00 på Veltins-Arena i Gelsenkirchen.

Vi kigger på de to hold og deres form og hvor du kan se England – Slovakiet i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


England – Slovakiet info

Kamp:England – Slovakiet
Start:30 Juni kl 18:00
Arena:Veltins-Arena
Tv Kanal:TV2

england i tv

Odds

England 1,40

Uafgjort 4,33

Slovakiet 9,00

England - slovakiet i tv

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Southgate til at foretage flere ændringer?

Gareth Southgate har modtaget masser af kritik for sine holdudvælgelser indtil videre i denne turnering, hvor han har favoriseret spillere som Connor Gallagher på midtbanen frem for spillere, der måske er mere naturligt egnet til at spille positionen, såsom Mainoo eller Wharton. At være så langt inde i en turnering uden endnu at vide, hvilken midtbanekombination der passer holdet bedst, er ikke en ideel situation.

Desuden har Southgate insisteret på at holde Phil Foden ude på venstre fløj, hvor han instruerer ham til at blive så bred som muligt, hvilket ikke er hans spil og derfor har fået ham til at kæmpe meget og falde ud af kampene. Fans og eksperter har i stedet kaldt på, at Chelsea-stjernen Cole Palmer skal ind i holdet efter hans fremragende debut sæson, hvor han viste evnen til at vinde kampe på egen hånd.

Om Southgate foretager disse ændringer eller ej, vil vise sig. Han vil dog være nødt til at finde en måde at inspirere sit hold og få det bedste ud af en gruppe spillere, der præsterer langt under deres standard. Mindst af alt er Luke Shaw nu blevet spået til at vende tilbage til holdet, hvilket giver England en mere naturlig mulighed på venstre side, som kan påvirke deres angrebsspil.

Rumænien gruppevinder

Vi så et belgisk hold, som var de store favoritter til at vinde gruppen, have det svært med at få gang i deres spil i de tre første kampe. I stedet tog rumænerne kommandoen fra start, da de spillede Ukraine ud af banen og vandt 3-0. Lige så energisk var det ikke i anden gruppekamp mod De Bruyne og co, da de tabte 2-0. Men ved at spille uafgjort i sidste kamp mod Slovakiet endte de som vindere af gruppe E. Alle nationer i gruppen samlede 4 point, men Rumænien havde bedre målscore og endte derfor som nummer et.

De spillere, der har set bedst ud hidtil, er den nævnte Radu Drăgușin, som mest har brugt tid på bænken i Tottenham Hotspur siden han kom til klubben i januar. Det bliver nok ændret nu. Dennis Man assisterede til to af målene mod Ukraine og topper oddsene for at vinde turneringens assist-pris. Empoli-midtbanespilleren Razvan Marin har scoret to mål for sit hjemland. Talismanen Nicolae Stanciu, som har scoret et af turneringens smukkeste mål indtil videre, kan blive afgørende i disse tætte kampe.

Slovakiet kvalificerer sig fra tredjepladsen

Slovakiet formåede at komme ud af Gruppe E ved at slå Belgien som massive underdogs og derefter formå at spille uafgjort mod Rumænien, som sluttede først i gruppen. Slovakiet har sikkert bemærket, hvor svært England har det mod lavtstående hold, hvor stjernespillere som Harry Kane, Jude Bellingham, Phil Foden og Bukayo Saka, alle er blevet fuldstændigt neutraliseret af tætte forsvar.

Kun med tre indkasserede mål i tre kampe kunne de udgøre en trussel på kontra mod et engelskt hold, der kæmper for at score mål indtil videre. Vi tror, de sandsynligvis vil parkerer bussen og gøre det svært og frustrerer englænderen. Gareth Southgate og hans hold ville sandsynligvis præstere bedre mod mere angribende hold som Holland, da de endnu ikke har fundet den vindende formel mod mindre hold.


Hvor kan jeg se England – Slovakiet i TV?

Kan de engelske drenge stå for presset når de skal møde gruppevinderen fra Slovakiet?

England – Slovakiet i TV vil bliver vist på kanalen TV2.


Tidligere møder

Dato Kamp Resultat
12. okt 2002 Slovakiet vs England 1-2
11. jun 2003 England vs Slovakiet 2-1
28. mar 2009 England vs Slovakiet 4-0
20. jun 2016 Slovakiet vs England 0-0
04. sep 2016 Slovakiet vs England 0-1
04. sep 2017 England vs Slovakiet 2-1

Mulige startopstillinger England – Slovakiet

Nedenfor præsenterer vi potentielle startopstillinger for England og Slovakiet.

England

  • Formation: 4-2-3-1
  • Spillere: Pickford; Walker, Guehi, Stones, Trippier; Rice, Mainoo; Saka, Bellingham, Gordon; Kane  

Slovakiet

  • Formation: 4-3-3  
  • Spillere: Dubravka; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko; Kucka, Lobotka, Duda; Schranz, Bozenik, Haraslin  

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår starter England vs Slovakiet?

England vs Slovakiet starter den 30. juni kl. 18:00

Hvor spilles EM-kampen mellem England og Slovakiet?

Kampen spilles på Veltins-Arena.

Hvor kan jeg se England vs Slovakiet på TV stream?

Seere kan se kampen live på TV2.