frankrig - Belgien INA FASSBENDER / AFP

EM 2024: Frankrig – Belgien 01/07/2024 – Hvem vinder

Storkamp i vente for denne ottendedelsfinalen mandag aften når Frankrig møder Belgien på Merkur Spiel-Arena. Umuligt at sige hvem der vinder mellem de to dygtige hold, så gå ikke glip af denne store EM kamp.

Vi kigger på de to hold og deres form og hvor du kan se Frankrig – Belgien i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Frankrig – Belgien info

Kamp:Frankrig – Belgien
Start:01 Juli kl 18:00
Arena:Merkur Spiel-Arena
Tv Kanal:DR TV

Frankrig i tv

Odds

Tyskland 1,90

Uafgjort 3,20

Belgien 4,50

frankrig - belgien

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Frankrig ikke helt i gear

Frankrig led et stort nederlag i Qatar for 18 måneder siden, da de måtte afgive deres verdensmesterskabstitel, og nu lurer Les Bleus på en EM titel istedet. Selvom Didier Deschamps’ mænd åbnede deres EM-eventyr som en fremtrædende titeludfordrer, har de ikke formået at sætte et rigtigt aftryk. Efter at have gået glip af det, de betragtede som en gylden mulighed i sidste uge, da de måtte nøjes med en 1-1 uafgjort mod Polen, er der opstået et stigende pres på Deschamps’ skuldre. Med kun en enkelt sejr fra deres optrædener i Gruppe D og en andenplads bag Østrig, har Frankrig haft svært ved at finde stabilitet siden starten af 2024.

Frankrig Holdnyt

Efter at have scoret på straffespark mod Polen i sidste uge og åbnet sin EM-konto, vil Real Madrids nye ikon Kylian Mbappe føre Frankrig ud mandag aften og spille sin 82. landskamp. Efter at have fået en pause i Dortmund i Les Bleus’ sidste kamp i Gruppe D, vender Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann tilbage i fuld form.

Efter at have deltaget i alle 38 af Arsenals Premier League-kampe sidste sæson, vil William Saliba igen danne par med Bayern Münchens forsvarsspiller Dayot Upamecano i forsvaret. Mens Inter Milans angriber Marcus Thuram stadig venter på at score sit første mål i EM 24, forventes den 26-årige at erstatte PSG’s unge talent Bradley Barcola.

Belgien under pres

Den vigtige billet til knockout-fasen blev sikret, men Domenico Tedescos mænd har været under stor kritik denne sommer. Dette EM er den gyldne generations sidste chance for at vinde deres første internationale trofæ, men den tidligere RB Leipzig-chef har kun en enkelt sejr fra deres tre kampe i Gruppe E. Med endnu en nedslående præstation i sidste kamp, hvor de sluttede gruppe E med en 0-0 uafgjort mod Ukraine, så ser Belgien ud til at stå over for en reel udfordring her. Med et 3-2 nederlag sidst de mødtes i Nations League i oktober 2021, så har de ikke formået at vinde en eneste af deres seks kampe mod de tidligere verdensmestre.

Belgien Holdnyt

Selvom Romelu Lukaku stadig venter på at åbne sin EM 24 målkonto denne sommer, så vil Chelsea-spilleren føre Belgiens angreb mandag aften. Ligeledes vil Manchester City-stjernen Kevin De Bruyne, som ikke har haft nogen nævneværdig indflydelse i Tyskland de sidste par uger, føre De Røde Djævle ud og spille sin 104. landskamp.

Efter at have scoret 12 Premier League-mål med Arsenal sidste sæson, vil Leandro Trossard slutte sig til Lukaku i angrebet. Selvom Amadou Onana muligvis står foran et skifte væk fra Everton denne sommer, vil den 22-årige danne midtbanemakker med Aston Villas Youri Tielemans.


Hvor kan jeg se Frankrig – Belgien i TV?

Gå ikke glip af denne klasse EM kamp som med garanti lover mål, drama og fart.

Frankrig – Belgien i TV vil bliver vist på kanalen DT TV.


Interessante Stats

  • Da Frankrig og Belgien sidst mødtes tilbage i oktober 2021 i Nations League, vandt Les Bleus en spændende 3-2 sejr i Paris.
  • Frankrig har kun lidt et enkelt nederlag i deres seneste seks kampe mod De Røde Djævle i alle turneringer.
  • De tidligere verdensmestre har kun opnået en enkelt sejr i deres seneste fire optrædener på tværs af alle turneringer.
  • På trods af deres angrebsproblemer har Belgien holdt nullet i fire af deres seneste fem kampe.
  • Frankrig har ikke formået at score mere end et enkelt mål i deres seneste fire kampe i træk.

Mulige startopstillinger Frankrig – Belgien

Svært at spå resultat til denne kamp men vi prøver at byde ind med holdenes startopstilling

Frankrig

  • Formation: 4-3-3  
  • Spillere: M. Maignan, T. Hernández, D. Upamecano, J. Koundé, W. Saliba, N. Kanté, A. Rabiot, A. Tchouaméni, O. Dembélé, K. Mbappé & B. Barcola

Belgien

  • Formation: 4-2-3-1
  • Spillere: Casteels; Castagne, Faes, Vertonghen, Theate; Tielemans, Lukebakio, De Bruyne, Doku & Lukaku.

Hvem vinder kampen?

Selvom Frankrig måske ikke har gjort det store indtryk ved EM 24 denne sommer, så er Les Bleus stadig betragtet som en top titeludfordrer. Med udsigt til at udnytte et belgisk hold, der har vist tydelige problemer de sidste par uger, vil Deschamps’ mandskab være optimistiske grundet deres stærke rekord mod mandagens modstandere. Inklusive en 3-2 sejr, da de sidst mødte De Røde Djævle tilbage i oktober 2021, er de ubesejret i deres seneste seks møder. Vi tror på Frankrig i sidste ende.


Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Frankrig – Belgien?

Mandag 01. juli kl. 18:00

Hvor spilles kampen Frankrig – Belgien?

Merkur Spiel-Arena ligger græstæppe til denne EM kamp.

Hvor kan jeg se Frankrig – Belgien i TV og stream?

EM-kampen vil blive sendt live på DR TV kanalen.