holland - frankrig FRANCK FIFE, GABRIEL BOUYS / AFP

EM 2024: Holland – Frankrig 21/06/2024 – Hvem vinder?

Der er lagt op til endnu en stor EM kamp, når Holland møder Frankrig i Leipzig. Begge hold tog tre point i deres første kamp og er i forrygende spillehumør – hvem vinder og tager et stort skridt mod EM avancement?

Læs vores kampoptakt, nøglespiller guide og hvor du kan se Holland – Frankrig i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Holland vs Frankrig info

Kamp:Holland – Frankrig
Start:21 Juni kl 21:00
Arena:Leipzig
Tv Kanal:DR1

Holland - frankrig i TV

Odds

Holland 3,20

Uafgjort 3,40

Frankrig 2,25

Frankrig i tv

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Holland med sent vindermål

Det blev en hård kamp for Holland i åbningskampen i gruppe D mod Polen i Hamborg. Polakkerne startede med at tage føringen efter et kvarter, før Gakpo udlignede efter en halv time. Kampen svingede frem og tilbage, men ‘Oranje’ trak sejren hjem efter en sen scoring af Weghorst.

At starte gruppespillet med tre point var særdeles vigtigt for Koemans mandskab, med turneringsfavoritten Frankrig som modstander i næste kamp. Nu kan de gå ind til stormødet med lettere skuldre, hvor de desuden slipper for at bekymre sig om deres største stjerne.

Skulle de også klare at slå franskmændene, vil det være et kæmpe boost og sætte dem i perfekt position til at vinde hele gruppen. Vil de være i stand til at udnytte fraværet af Mbappé og give Frankrig et knæk?

Frankrig må klare sig uden Mbappé

Frankrig klarede at slide sig til en 1-0 sejr mod Østrig i deres første kamp til EM i Tyskland. Præstationen var ikke den mest overbevisende, og oven i det endte stjernespilleren Kylian Mbappé med en brækket næse.

Det betyder, at han ikke er klar til nøgleopgøret mod Holland. Træner Didier Deschamps må derfor sætte sin lid til andre profiler i sin trup, med veteranen Olivier Giroud som det mest naturlige valg.

‘Les Bleus’ har dermed ikke fået en optimal opladning til kampen, der højst sandsynligt vil afgøre gruppen. Kan franskmændene få mere ud af deres potentiale, selv uden deres bedste spiller på banen?


Hvor kan jeg se Holland – Frankrig i TV?

Super vigtig kamp for begge hold og en kamp der potential kan afgøre hvem der vinder gruppen. Husk at du altid kan se og finde EM kampprogrammet for alle de mange fodbold kampe i TV denne sommer.

Holland – Frankrig i TV vil bliver vist på kanalen DR1.

Hvem vinder opgøret Holland – Frankrig?

Dette bliver et særdeles spændende opgør mellem to af fodbold-EM’s bedste hold. Det er selvfølgelig et stort tab, at Mbappé ikke vil være tilgængelig, men Deschamps har stadig meget kvalitet at vælge imellem. Spørgsmålet er mere, hvordan det vil påvirke Frankrigs præstation og spil, hvor Holland nu har en ypperlig mulighed for at overraske og overtage føringen i gruppe D.

Tidligere møder

Det bliver altid spændende og underholdende, når Holland spiller mod Frankrig. Holdene har mødt hinanden 30 gange tidligere, med 11 sejre til ‘Oranje’ og 16 til ‘Les Bleus’, samt 110 scoringer (3,6 i gennemsnit). Franskmændene har særligt domineret for nylig, med syv sejre i de otte sidste møder.

Sidst de mødtes var sidste år, hvor Frankrig vandt begge opgørene i EM-kvalifikationen (4-0, 2-1). Holland har derimod vundet de to sidste kampe mellem holdene i EM, med 4-1 i 2008 og 3-2 i 2000. Hvilket drama kan vi vente os denne gang?

Holdenes fem sidste møder

  • 13.10.23, EM-kvalifikation: Holland – Frankrig 1-2 (Frankrig Sejr)
  • 24.03.23, EM-kvalifikation: Frankrig – Holland 4-0 (Frankrig Sejr)
  • 16.11.18, Nations League: Holland – Frankrig 2-0 (Holland Sejr)
  • 09.09.18, Nations League: Frankrig – Holland 2-1 (Frankrig Sejr)
  • 31.08.17, VM-kvalifikation: Frankrig – Holland 4-0 (Frankrig Sejr)

Mulige startopstillinger Holland – Frankrig

Uden fraværet af Kylian Mbappé kan både Koeman og Deschamps vælge blandt deres bedste spillere til topkampen i gruppe D. Mest sandsynligt bliver det også eneste ændring fra de hold, der startede første kamp.

Holland

  • Formation: 4-3-3  
  • Holdopstilling: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Reijnders, Schouten, Veerman; Simons, Depay, Gakpo

Frankrig

  • Formation: 4-3-3  
  • Holdopstilling: Maignan; Koundé, Saliba, Upamecano, Hernández; Griezmann, Kanté, Rabiot; Dembélé, Giroud, Thuram

Holland – Frankrig forudsigelse

Selvom Frankrig mangler deres bedste spiller, så er det svært at se dem tabe til Holland. Jovist, så spillede Holland en fin kamp i deres første EM kamp og skulle have vundet meget mere. Men et fransk hold uden Kylian er stadig et klasse hold, som i sidste ende vinder mod Holland.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår starter Holland – Frankrig?

Kampen starter kl 21.00 den 21.juni 2024

Hvor kan jeg se EM kampe i TV?

Hos DR TV & TV2 kan du se alle EM kampene i TV

Hvor kan jeg se Holland – Frankrig i TV?

På DR1 vises kampen direkte fra EM 2024 i Tyskland.