Holland - Østrig JOHN THYS / AFP

EM 2024: Holland – Østrig 25/06/2024 – Hvem vinder?

I gruppe D er det sidste runde, hvor Holland skal møde Østrig på Olympiastadion i Berlin tirsdag den 25. juni kl. 18:00. Favoritterne til at vinde er Holland, som før kampstart leder gruppen med samme point som Frankrig, men med bedre målscore.

Læs vores kampoptakt, nøglespiller guide og hvor du kan se Holland – Østrig i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Holland – Østrig info

Kamp:Holland – Østrig
Start:25 Juni kl 18:00
Arena:Olympiastadion, Berlin  
Tv Kanal:DR2

Holland - østrig i TV

Odds

Holland 2,15

Uafgjort 3,10

Østrig 3,75

Østrig

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Før Holland – Østrig

Efter Hollands imponerende indsats mod Frankrig i fredags, som endte uafgjort, gik de op i toppen af gruppen. De havde tidligere taget tre point mod Polen. Ralf Rangnick og co. startede mesterskabet med at tabe til Frankrig, men fulgte op med en sejr i anden gruppekamp mod Polen. Vi ser nærmere på landene før kampen tirsdag den 25. juni.

Holland gruppens førerhold

Den store snak efter 0-0-kampen mellem Holland og Frankrig var Xavi Simons’ annullerede mål. Hvis det ikke var blevet annulleret for offside, kunne det have været afgørende for “Les Bleus” fortsatte deltagelse i turneringen, men i stedet resulterede det i, at Polen blev det første hold til at ryge ud af mesterskabet. “Oranje” havde dog en del held med en Griezmann, som stod for EM’s største miss hidtil, og i sidste ende var uafgjort måske ikke så dårligt alligevel, trods alt gruppens førerhold.

I mødet mod Polen var det en fordel, at de ikke havde deres talisman på banen. Robert Lewandowski har været skadet under hele mesterskabet, og hans fravær kan mærkes mod et landshold, som har kunnet starte en af verdens bedste angribere under 2010’erne i tidligere turneringer. Det var dog polakkerne, der tog føringen efter blot 16 minutter, men Cody Gakpo udlignede til 1-1, 13 minutter senere, og i slutningen af kampen afgjorde indskiftede Wout Weghorst.

Imponerende at se et EM nedvurderet Holland holde trit med VM-finalisterne fra 2022, hvor de lige så godt kunne have fået tre point. Indsatsen i deres kamp mod Polen er virkelig stærk, hvor den konstant kritiserede Wout Weghorst trådte ind som matchvinder. Holland har en af EM’s stærkeste centerforsvarsopstillinger, hvor den selvskrevne leder er Van Dijk. Liverpool-forsvareren er måske verdens bedste på sin position.

Østrig kan stadig vinde gruppen

Østrig startede EM med at tabe til “Les Bleus” med 0-1. Et nederlag, der kunne være endt med betydeligt større cifre. Det gik meget bedre i anden runde, da de mødte et Polen uden Lewandowski. En kamp, de startede med at dominere fra første minut, hvilket også gav et tidligt føringsmål af Trauner. Polakkerne udlignede gennem Piatek, men kom aldrig nærmere, da “Das Team” kæmpede sig tilbage i anden halvleg og fastsatte slutresultatet til 3-1.

Gruppe D er stadig åben for, hvem der slutter i toppen. Rangnick og co. kan stadig vinde gruppen, men det kræver tre point mod Holland og at et Polen, der ikke har noget at spille for, vinder over Frankrig.

Han har indtil videre lavet ét mål, Marco Arnautovic, nationens kontroversielle stjerne, som skal træde frem mod Holland, hvis de skal kunne tage tre point.


Hvor kan jeg se Holland – Østrig i TV?

Se den meget spændende EM kamp via vores EM fodbold kampprogram. Vi viser hele sommeren hvor de mange EM kampe spilles og hvilken tid.

Holland – Østrig i TV vil bliver vist på kanalen DR2.

Hvem vinder kampen?

Nationerne har stået over for hinanden 12 gange. Holland har vundet 8 møder, Østrig 2, og 2 er endt uafgjort. Holland har vundet de fem seneste gange, landene har mødt hinanden, hvor den seneste sejr var i EM 2021. Forud for kampen ser det ud til, at Koeman og co. tager tre point med tanke på deres imponerende indsats mod Frankrig.

Afgørende faktorer før mødet

Før mesterskabet har Holland haft uheld med skader på deres midtbanespillere. De Jong, Koopmeiners og De Roon. Alle ville have været givne i startopstillingen, hvis de havde været tilgængelige. Ingen af dem har spillet et minut i mesterskabet hidtil. I stedet har Reijnders og Schouten startet. Den førstnævnte gjorde en god indsats mod Frankrig, og trods fraværet af den nævnte trio startspillere stod de op mod et af verdens bedste fodboldhold. Gakpo har set rigtig godt ud, og i forsvaret kan de vælge mellem nogle af verdens bedste forsvarsspillere. Selvtilliden er i top efter uafgjort mod Frankrig, og selvfølgelig går de efter gruppesejr.

Vi kan forestille os, at første halvleg ender målløst, da ingen af holdene vil turde gå fuldt ud, da en eventuel gruppesejr står på spil. En spiller som Wout Weghorst kan meget vel være den, der afgør i anden halvleg.


Forventede startopstillinger Holland – Østrig

Nedenfor præsenterer vi potentielle startopstillinger for holdene.

Hollands forventede startopstilling

  • Formation: 4-3-3
  • Spillere: Verbruggen, Dumfries, van Dijk, de Vrij, Aké, Schouten, Veerman, Reijnders, Simons, Gakpo, Depay

Østrigs forventede startopstilling

  • Formation: 4-2-3-1
  • Spillere: Pentz; Posch, Lienhart, Trauner, Mwene; Laimer, Seiwald; Wimmer, Sabitzer, Baumgartner; Gregoritsch

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holland mod Østrig?

Holland og Østrig mødes tirsdag den 25. juni kl. 18:00.

Hvor spilles EM-kampen Holland mod Østrig?

Kampen spilles på Olympiastadion i Berlin.

Hvor kan jeg se Holland – Østrig på TV og stream?

EM-kampen vil blive sendt live på DR TV.