holland - tyrkiet JOHN MACDOUGALL / AFP

EM 2024: Holland – Tyrkiet 06/07/2024 – Hvem vinder?

Den sidste kvartfinale i EM 2024 skal spilles mellem Nederland og Tyrkiet. Hvem vinder opgøret på Olympiastadion i Berlin?

Vi kigger på de to hold og deres form og hvor du kan se Holland – Tyrkiet i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Holland – Tyrkiet info

Kamp:Holland – Tyrkiet
Start:06 Juli kl 21:00
Arena:Olympiastadion i Berlin
Tv Kanal:DR1

Holland I TV

Odds

Holland 1,57

Uafgjort 3,90

Tyrkiet 6,00

Holland - Tyrkiet

Se EM Odds Fra Betinia


Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Holland med overlegen sejr

Efter en træg start på EM løsrede det endelig for Holland i 8-delsfinalen. De dominerede fuldstændigt i opgøret med Rumænien og vandt fortjent 3-0. ‘Oranje’ er dermed klar til deres første kvartfinale i EM siden 2008.

Cody Gakpo, deres bedste spiller indtil nu, var igen en stærk spiller i München. Han satte kampens første mål ind efter 20 min, før han havde assist til 2-0, som afgjorde kampen 10 min før slut. Donyell Malen blev helt fra bænken og scorede begge de to sidste mål i kampen.

Koemans mandskab vil gå til kvartfinalen med fornyet selvtillid, efter at have vist godt spil offensivt og holdt nullet bagude. De vil igen være favoritter i næste kamp, så det bliver spændende at se, om de kan fortsætte i samme spor og tage et skridt nærmere en længe ventet EM-finale.

Tyrkiet videre efter feberredning

Hele Tyrkiet holdt vejret mod slutningen af deres 8-delsfinale mod Østrig, hvor en udligning bogstaveligt talt lå i luften. Helt til sidst var en hovedstød på vej i modsatte hjørne, men keeper Günok lavede en utrolig redning og sikrede, at tyrkerne holdt ud og vandt 2-1.

En anden helt fra opgøret var midtstopper Merih Demiral, som scorede begge mål for ‘Ay-Yıldızlılar’ efter hjørnespark. Første mål kom allerede efter 57 sekunder, hvilket er ny rekord for hurtigste mål i en slutspilskamp i EM.

Det var en stærk præstation af Montellas mandskab, som kæmpede sig til kvartfinale selv uden kaptajn Çalhanoğlu på banen. Nu vil de drømme om at nå samme højder som i EM 2008, hvor de til sidst tog hjem med en bronzemedalje.


Hvor kan jeg se Holland – Tyrkiet i TV?

Med TVsporten finde du altid tid og spændende info for de mange EM kampe som spilles i TV, bl.a kampen Holland v Tyrkiet.

Holland – Tyrkiet i TV vil bliver vist på kanalen DR TV.


Tidligere møder

Kvartfinalen i EM bliver 13. gang, at Holland og Tyrkiet spiller landskamp mod hinanden. Halvdelen af de foregående opgør (6) er blevet vundet af Holland, mens tyrkerne har tre sejre. Dette bliver desuden første gang, de mødes i et mesterskab.

Holdenes fem sidste møder

  • – 07.09.21, VM-kvalifikation: HOL – TYR 6-1 (Holland Sejr)
  • – 24.03.21, VM-kvalifikation: TYR – HOL 4-2 (Tyrkiet Sejr)
  • – 06.09.15, EM-kvalifikation: TYR – HOL 3-0 (Tyrkiet Sejr)
  • – 28.03.15, EM-kvalifikation: HOL – TYR 1-1. (Uafgjort)
  • – 15.10.13, VM-kvalifikation: TYR – HOL 0-2 (Holland Sejr

Mulige startopstillinger Holland – Tyrkiet

Efter at have haft to spillere ude med karantæne, deriblandt deres kaptajn, kan Tyrkiet nu stille med fuldt hold til kvartfinalen. Det samme gælder Koeman og Holland, som muligvis vil starte med superindskifter Malen. Nedenfor ser vi på potentielle startopstillinger for kampen.

Holland

  • Formation: 4-3-3  
  • Spillere: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Depay, Gakpo

Tyrkiet

  • Formation: 4-2-3-1 
  • Spillere: Mert Günok; Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu; Okay Yokuşlu, Kaan Ayhan; Kenan Yıldız, Hakan Çalhanoğlu, Barış Alper Yılmaz; Arda Güler

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holland mod Tyrkiet?

Holland og Tyrkiet mødes Lørdag den 6. juli kl. 21:00

Hvor spilles EM-kampen Holland – Tyrkiet?

Kampen spilles på Olympiastadion i Berlin

Hvor kan jeg se Holland – Tyrkiet på TV stream?

EM-kampen sendes live på kanalen DR TV som kan ses i TV eller via app.