Italien-Albanien ALBERTO PIZZOLI / AFP

EM 2024: Italien – Albanien 15/06/2024 – Hvem vinder?

Italien møder Albanien i deres åbningskamp til EM 2024 lørdag den 15. juni kl. 21:00. Kampen vil blive afholdt på Signal Iduna Park, hjemmebane for Bundesliga-holdet Borussia Dortmund.

Italien og Albanien har kun mødt hinanden tre gange i historien, hvor Italien har vundet alle tre gange. Den seneste sejr kom den 16. november 2022, da Italien vandt 3-1 på udebane mod Albanien. Det er sikkert at sige, at Italien helt klart er favoritterne før første kampdag.

Læs vores kampoptakt med tidligere opgør og hvor du kan se Italien – Albanien i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Italien – Albanien info

Kamp:Italien – Albanien
Start:15 Juni kl 21:00
Arena:Dortmund
Tv Kanal:DR1

Italien - Albanien

Odds på kampen

Italien: 1,38

Uafgjort: 4,50

Albanien: 9,00

Albanien - Italien I TV

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Optakt Italien – Albanien

Italien er de klare favoritter inden åbningskampen mod Albanien og skal sikre sig, at de ikke snubler og mister værdifulde tre point, da deres resterende modstandere i gruppen består af Spanien og Kroatien, hvor intet vil være garanteret.

Bare ved at se på forskellen i kvaliteten af deres hold, samt det faktum at Italien har en 100% sejrsprocent mod Albanien, kræver det ikke meget analyse for at forstå, hvorfor Italien burde vinde denne kamp. Når det er sagt, vil Albanien ikke give op uden kamp og har spillere som Chelsea-angriberen Armando Broja til deres rådighed. Den unge Chelsea-angriber kan være en udfordring for forsvarsspillere, så Italien skal være opmærksomme på denne trussel.

Italien er også de nuværende regerende europæiske mestre, og dette vil give en ekstra incitament til at forsvare deres titel. Spalletti, mens han stadig er ny i rollen, er en manager, der har bevist sig på højeste niveau ved at vinde Serie A med Napoli og vil have en stærk rygrad af spillere til at udføre hans spilplan, herunder spillere som Bastoni, Barella, Jorginho og Scamacca.

Ingen af holdene er kendt for at være særligt målfarlige, og begge vil sandsynligvis sætte op til at være svære at score imod, men Italien burde uden tvivl have nok kvalitet til at komme forbi et stift albansk forsvar.


Hvor kan jeg se Italien – Albanien i TV?

Endnu en stor EM favorit skal på banen i Tyskland og det er de forsvarende mestre fra støvlelandet, Italien. Kampen lover til at blivende spændende, så husk at se EM kampen i TV.

Kampen Italien – Albanien i TV vil bliver vist hos DR1.


Mulig startopstilling Italien – Albanien

De store favoritter går ind til kampen som store favoritter. Det er der bestemt ikke noget at sige til når man tænker på tidligere møder og de klassespillere Italien kommer med. Her er de to holds forventede startopstillinger.

Italien

  • Formation: 3-4-2-1
  • Startopstilling: Donnarumma; Darmian, Bastoni, Calafiori; Di Lorenzo, Jorginho, Barella, Dimarco; Chiesa, Pellegrini; Scamacca

Albanien

  • Formation: 4-2-3-1
  • Startopstilling: Berisha; Balliu, Djimsiti, Kumbulla, Hysaj; Asllani, Ramadani; Asani, Bajrami, Manaj; Broja

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Italien mod Albanien?

  Italien spiller mod Albanien den 15. juni kl. 21:00.

Hvor spilles EM-kampen mellem Italien og Albanien?

  Kampen spilles på Signal Iduna Park.

Hvor kan jeg se Italien vs Albanien på TV-stream?

Kampen vises hos DR1