schweiz - Tyskland DAMIEN MEYER, JOHANNES EISELE / AFP

EM 2024: SCHWEIZ – TYSKLAND 23/06/2024 – HVEM VINDER?

I den sidste runde af Gruppe A møder Schweiz – Tyskland hinanden på Deutsche Bank Park i Frankfurt, søndag den 23. juni kl. 21:00. Ikke helt overraskende er det hjemmeholdet, der er de store favoritter til at tage deres tredje sejr i træk. De rød- og hvidklædte naboer mod syd tog tre point mod Ungarn i den første gruppekamp og fik derefter 1-1 mod Skotland.

Vi tager et nærmere kig på begge holds form, resultater og hvor du kan se kampen på TV forud for den sidste kamp i Gruppe A.

Læs vores kampoptakt, nøglespiller guide og hvor du kan se Schweiz – Tyskland i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Schweiz – Tyskland Info

Kamp:Schweiz – Tyskland
Start:23 Juni kl 21:00
Arena:Deutsche Bank Park, Frankfurt
Tv Kanal:TV2

schweiz i tv

Odds

Schweiz 5,00

Uafgjort 3,75

Tyskland 1,70

tyskland em

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Før Schweiz – Tyskland

Julian Nagelsmann og co har fuldt hus efter to runder. De har trådt på speederen fra første minut til dette EM i modsætning til Schweiz, der har været lidt mere forsigtige, men alpenationen skal ikke undervurderes, da de har skabt problemer for tyskerne i de seneste opgør mellemde to hold.

Schweiz nummer to i gruppen

Efter Tysklands nederlag mod Skotland i åbningskampen til ​​Europamesterskabet 2024, stod det klart, at de andre hold i Gruppe A måtte kæmpe om andenpladsen. Schweiz forstod straks vigtigheden af en god start og strammede deres greb om Ungarn i de første 45 minutter ved at trække sig væk med en to-måls føring. I anden halvleg slappede de lidt af og lod et Ungarn komme ind i kampen ved at reducere til 2-1, men Szoboszlai og co kom ikke tættere på, da Monaco-angriberen Breel Embolo afgjorde slutresultatet i det 90. minut af kampen til 3-1 for alpenationen.

Det gik ikke så godt i anden runde af gruppen, da de stod overfor Skotland. Efter ydmygelsen mod Tyskland i åbningskampen for “the Tartan Army” var de sultne efter hævn, og de fik en tidlig belønning i første halvleg gennem Scott McTominay. Dog varede føringen ikke længe, da Xherdan Shaqiri 13 minutter senere sendte et drømmehug afsted, hvor målmand Angus Gunn ikke havde en chance for at gribe bolden.

Schweiz har fire forskellige målscorere i to kampe, hvilket er en styrke i sig selv, at de kan sprede målene ud og ikke alt afhænger af en spiller til at producere. Når Shaqiri tager landsholdstrøjen på, hæver han altid sit niveau et par niveauer, det samme gælder for Xhaka. Mellem stængerne har de en pålidelig målmand i Yann Sommer, der stort set aldrig har en dårlig kamp. Kvalitetsmæssigt, på papiret spiller for spiller, kan de dog ikke måle sig med verdensmestrene fra 2014.

Tyskland imponerer!

Sikke en flyvende start det har været for hjemmeholdet. I premieren blev skotterne afvist uden nogen bekymringer eller spørgsmålstegn fra det tyske holdmaskine. Kroos leverede en fænomenal indsats på midtbanen, Musiala og Wirtz stormede frem på kanterne, hvor begge så ustoppelige ud. Det endte med cifrene 5-1 til Nagelsmanns holdbygning. På ren momentum kørte de over Ungarn i anden gruppekamp, hvor de vandt 2-0 uden nogen hindringer. Tingene ser meget positivt ud i den tyske lejr, hvor Musiala og Gündogan lyste mest mod Marco Rossi’s hold.

Efter to EM kampe har de vist prøver på deres højeste niveau, men også at de kan vinde ved at skrue ned for tempoet. Interessant at se, hvordan de vælger at spille mod Schweiz. Den eneste bekymring i holdet indtil videre er Kai Havertz og om han har, hvad der skal til for at påtage sig rollen som nier, hvis de skal gå hele vejen?


Hvor kan jeg se Schweiz – Tyskland i TV?

Det skal blive spændende at se om tyskerne kan holde EM kadencen, eller om de slækker lidt på deres præstation i denne kamp. I så fald, kan dette blive Schweiz` held.

Schweiz – Tyskland i TV vil bliver vist på kanalen TV2.


Hvem vinder kampen?

Nationerne har mødt hinanden 12 gange, hvor Tyskland har vundet 6 møder, Schweiz 2 og 4 endte uafgjort. Den sidste sejr mellem landene tog Schweiz i 2012, da de vandt 5-3 i en venskabskamp. Holdene spillede i samme gruppe i Nations League, 2020, hvor begge møder endte uafgjort. Med det spil og den energi, som ‘Die Mannschaft’ har vist i mesterskabet indtil videre, er de spået til at tage deres tredje sejr i træk i turneringen søndag aften.

Afgørende faktorer før mødet

Der er meget hævn for tyskerne at tage efter sidste års fiaskoer i de store turneringer. Selvom de under Nagelsmann har fundet et niveau, man ikke har set i lang tid, har modstanden i gruppen indtil videre ikke været den hårdeste. Men skønheden er, at de ser ud til at have en tung generation af stjerner på vej frem, hovedsagelig Musiala og Wirtz, men også Schlotterbeck. Med seks point hentet er der ingen grund til ikke at gå efter sejr mod Schweiz for at sikre gruppe sejren og få en mere fordelagtig vej i slutspillet.

Vi har allerede set, hvordan “Die Mannschaft” kan slagte deres modstander, og den eneste chance for nabolandet mod syd her, er at ligge lavt og forsøge at skabe kontra-angrebssituationer.

Forventede startopstillinger Schweiz – Tyskland

Nedenfor præsenterer vi potentielle startopstillinger for holdene.

Schweiz forventede startopstilling

  • Formation : 3-4-2-1
  • Spillere : Sommer, Schär, Akanji, Rodriguez, Stergiou, Xhaka, Freuler, Ndoye, Aebischer, Vargas, Duah

Tysklands forventede startopstilling

  • Formation : 4-2-3-1
  • Spillere : Neuer, Kimmich, Rudiger, Tah, Mittelstadt, Kroos, Andrich, Wirtz, Gundogan, Musiala, Havertz

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Schweiz mod Tyskland?

Schweiz og Tyskland mødes søndag den 23. juni kl. 21:00

Hvor spilles EM-kampen mellem Schweiz og Tyskland?

Kampen spilles på Deutsche Bank Park i Frankfurt.

Hvor kan jeg se Schweiz – Tyskland på TV stream?

EM-kampen bliver sendt live på TV2.