spanien - Frankrig JAVIER SORIANO, ODD ANDERSEN / AFP

EM 2024 Semifinale: Spanien – Frankrig 9 juli – Hvem vinder?

Efter dramatiske kvartfinaler er der nu kun fire nationer tilbage, der kæmper om en plads i EM-finalen. På tirsdag mødes Spanien, som virkelig har imponeret stort i turneringen, og Frankrig, som til sidst avancerede gennem en nervepirrende straffesparkskonkurrence mod Portugal. Semifinalen spilles på Allianz Arena i München.

Vi kigger på de to hold, opstillinger, form og hvor du kan se Spanien – Frankrig i TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Spanien – Frankrig info

Kamp:Spanien – Frankrig
Start:09 Juli kl 21:00
Arena:Allianz Arena i München.
Tv Kanal:DR1

spanien-frankrig

Odds

Spanien 2,75

Uafgjort 2,85

Frankrig 3,15

frankrig - spanien i tv

Se EM Odds Fra Betinia


Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Spanien – Frankrig kampoptakt

Det krævede mere end 90 minutter for både Spanien og Frankrig at sikre deres pladser til semifinalen i EM 2024. Spanien, som mødte værtsnationen Tyskland, kunne først afgøres i det 119. minut med et hovedstødsmål fra Mikel Merino. For Frankrig, som stod overfor Portugal i kvartfinalen, var 120 minutter ikke nok; kampen gik hele vejen til en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Da João Félix blev den eneste spiller, der missede sit straffespark, blev det klart, at Frankrig møder Spanien i semifinalen.

Trods en trup fuld af stjernespillere har Frankrig ikke imponeret i turneringen hidtil. Franskmændene har ikke formået at score et eneste spillemål i fem kampe, men har alligevel nået semifinalen takket være lidt held på deres side. Gruppespillet blev afsluttet med en målscore på 2–1 over tre kampe, hvor de to mål fremad kom fra et selvmål og et straffespark af Kylian Mbappé. I ottendedelsfinalen mod Belgien gik de videre takket være endnu et selvmål.

Didier Deschamps har alle spillere til rådighed før semifinalen mod Spanien. “Les Bleus” bliver nødt til at hæve deres spil betydeligt mod spanierne for at have en chance for at nå den eftertragtede EM-finale. Kan Mbappé og co. træde frem og byde på offensiv kreativitet, eller er vi på vej mod endnu en målløs kamp fra Frankrig?


Hvor kan jeg se Spanien – Frankrig i TV?

Med TVsporten finde du altid kamptid og spændende info for de mange EM kampe og EM semifinale kampen har vi også på TV kampprogrammet.

Spanien – Frankrig i TV vil bliver vist på kanalen DR1


Spanien videre efter forlænget spilletid

Spanien er det hold, der har imponeret mest hidtil i turneringen. Ikke alene er de det eneste hold, der har vundet alle deres fem kampe i EM 2024, men listen over hold, de har besejret – såsom Kroatien, Italien og Tyskland – viser, at de har taget den hårde vej.

I ottendedelsfinalen kørte de Georgien over med 4-1, og i kvartfinalen bød de på underholdende fodbold mod Tyskland. Under den dramatiske kamp blev der delt hele 15 advarsler ud. “La Rioja” bliver nødt til at klare sig uden den suspenderede Dani Carvajal, der blev udvist efter 2-1-målet samt Robin Le Normand. Desuden misser Pedri kampen på grund af skade.

Hvem vinder kampen?

En finaleplads står på spil, og vi kan forvente en hård og intens duel. Trods skader og udvisninger for “La Rioja”, forventer vi dog, at Spanien kommer igennem Europas hårdeste forsvar og sikre sig en velfortjent plads i finalen. Spanien har vundet fem af deres otte tidligere møder mod Frankrig og tabt to. Sidst nationerne mødtes var i Nations League-finalen 2021, hvor Frankrig vandt med 2-1

Potentielle startopstillinger Spanien – Frankrig

Nedenfor præsenterer vi forventede startopstillinger for holdene.

Spanien

  • Formation: 4-3-3  
  • Spillere: Simón, Navas, Nacho, Laporte, Cucurella, Ruiz, Rodri, Olmo, Yamal, Morata, Williams

Frankrig

  • Formation: 4-3-3  
  • Spillere: Maignan, Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kante, Tchouameni, Rabiot, Kolo Muani, Griezmann, Mbappé

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Spanien mod Frankrig?

Holland og England mødes tirsdag den 09. juli kl. 21:00

Hvor spilles EM-kampen Spanien – Frankrig?

Kampen spilles på Allianz Arena i München.

Hvor kan jeg se Spanien – Frankrig på TV stream?

EM-kampen sendes live på kanalen DR1 kanalen som kan selvefølgelig ses i TV eller online.