Tyskland - Danmark FABRICE COFFRINI / AFP

EM 2024: Tyskland – Danmark 29/06/2024 – Hvem vinder?

Danmark kommer på en overordentlig svær opgave, når de skal møde de store favoritter på hjemmebanen med masser af tyske fans. Vi ser nærmere på begge holds form, resultater og hvor du kan se kampen på TV.


Andre fodbold nyheder:

Vil du have det fulde TV program? TVsporten har det hele Se EM fodbold

Betting & Odds guides kan findes her →Alt om betting i Danmark


Tyskland – Danmark info

Kamp:Tyskland – Danmark
Start:29 Juni kl 21:00
Arena:Signal Iduna Park
Tv Kanal:TV2

tyskland em

Odds

Tyskland 1,57

Uafgjort 3,90

Danmark 6,00

Danmark - Tyskland i TV

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig


Optakt Tyskland – Danmark

Tyskland håber på at løfte EM pokalen på hjemmebane, men det kræver først en sejr mod Danmark. Danskerne vil selvfølgelig også selv se gå efter sejren og jagte alle muligheder for flere EM kampe, men det ser svært ud.

Tyskland sluttede øverst i gruppe A efter tre kampe. Værterne fik to sejre og en uafgjort, hvilket efterlod dem på syv point, to point foran Ungarn på andenpladsen.

Værterne vil klart gå efter at vinde deres første titel på hjemmebane, siden EM sejren i 1996. Fire år forinden spillede de finalen i 1992 netop mod Danmark, hvor tyskerne overaskende tabte 2-0.

Danmark blev nummer to i gruppe C. I tre kampe hentede Danmark tre uafgjorte kampe, og sluttede på tre point, og kvalificerede sig kun til knock-out-runderne over Slovenien på disciplinære point.

Når Danmark kommer til knock-out-runderne, har Danmark en tendens til at komme længere end ottendedelsfinalen. I 2021 nåede Danmark hele vejen til semifinalerne, hvor de uheldigt tabte til England.

Tyskland og Danmark har mødt hinanden 28 gange i deres historie, hvor det første møde kom tilbage i en international venskabskamp i 1912. Tyskland har den bedre rekord i kampen med 15 sejre i forhold til Danmarks otte sejre, hvor de øvrige fem kampe ender med en tegne.

De seneste fem møder mellem de to hold har givet tre uafgjorte og en sejr hver til Tyskland og Danmark.

Tyskland Kampform

I deres sidste fem kampe i alle turneringer har Tyskland tre sejre og to uafgjorte. Før EM spillede Tyskland mod Grækenland, hvor Giorgos Masouras åbnede scoringen og gav Grækenland føringen ved pausen. Herefter steppede Tyskerne op og Havertz og Pascal Gross scorede begge i anden halvleg og gav Tyskland en 2-1-sejr.

I åbningskampen ved EM fik Tyskland en flot start. Wirtz, Musiala, Havertz, Niclas Fullkrug og Emre Can scorede alle i 5 – 1-sejren over Skotland, som fik udvist Ryan Porteous og kun scorede via et Antonio Rudiger-selvmål.

I den anden kamp tog Tyskland imod Ungarn. Musiala var på pletten igen sammen med Gundogan i en 2-0-sejr over Ungarn, som blev decideret udspillet.

Sidste kamp i gruppespillet for Tyskland var mod Schweiz. Dan Ndoye åbnede scoringen for Schweiz i første halvleg, og Schweiz holdt fast i den føring langt ind i overtiden. Her dukkede Fullkrug op med et mål som reddede et uafgjort resultat hjem for tyskerne.

Danmark Kampform

I deres seneste fem kampe i alle turneringer har Danmark to sejre og tre uafgjorte. Op mod Em spillede Danmark en række kampe og mod Sverige scorede Pierre-Emile Højbjerg tidligt i andet minut. Alexander Isak fik udlignet, men et mål i det 86. minut fra Eriksen gav Danmark 2 – 1-sejren.

Mod Norge kom Højbjerg igen på tavlen for Danmark,hvorefter Jannik Vestergaard fordoblede før pausen. Målmageren Erling Haaland fik Norge på tavlen med 15 minutter igen, hvorefter Yussuf Poulsen dukkede op med et mål i det sidste minut.

I den første kamp i EM-gruppespillet tog Danmark imod Slovenien. Eriksen snuppede det første mål, men en sen udligning fra Erik Janza gav et skuffende 1 – 1 resultat.

Det blev endnu en 1 – 1 uafgjort til Danmark, denne gang mod England. Harry Kane gav England føringen, men Morten Hjulmand udlignede inden pausen. Begge hold var ikke i stand til at finde et andet mål og måtte nøjes med uafgjort.

Seneste EM kamp for Danmark var mod Serbien. Danmark havde kun tre skud på mål og Serbien havde kun ét, dog da ingen af ​​holdene fandt bagsiden af ​​nettet, så endte kampen 0 – 0.


Hvor kan jeg se Tyskland – Danmark i TV?

Med hiv og sving er Danmark videre, men nu kommer der en helt anden fodbold kvalitet fra modstanderen. Tyskland – Danmark bliver en spændende kamp og hvem ved, måske vinder Danmark!

Tyskland – Danmark i TV vil bliver vist på kanalen TV2.

Mulige startopstillinger Tyskland – Danmark

Storkamp i vente og selvom vi ikke kender startopstillingen endnu, så har vi et bud

Tyskland

  • Formation: 4-5-1
  • Spillere: Neuer – Kimmich, Rudiger, Schlotterbeck, Mittelstadt – Andrich, Kroos, Musiala, Gundogan, Wirtz – Havertz

Danmark

  • Formation: 3-5-2
  • Spillere: Schmeichel – Andersen, Christensen, Vestergaard – Bah, Delaney, Højbjerg, Mæhle, Eriksen – Højlund, Skov Olsen

Hvem vinder kampen?

Tyskland var bestemt ikke bedst mod Schweiz, men kvalifikationen til 16-delsfinalen var allerede sikret, og nu er der bestemt fuld tysk fokus på Danmark kampen. Danmark har ikke set særlig potente ud i turneringen, og det bliver svært. Det eneste positive ved tanken om at møde et stort hold som tyskland er at Danmark ofte spillere langt bedre. Niveauet hæves markant og det er der også brug for mod Tyskerne på hjemmebane.

Vi tror på et uafgjort resultat også må vi se hvad der sker i den forlængede og eventuelle straffesparkskonkurrence.


Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Tyskland – Danmark?

Lørdag 29. juni kl. 21:00

Hvor spilles kampen Tyskland – Danmark?

Signal Iduna Park

Hvor kan jeg se Danmark – Tyskland på TV og stream?

EM-kampen vil blive sendt live på TV2.