Optakt: EM i fodbold for kvinder

Så er det blevet tid til kvindernes EM i fodbold. Danmark vandt sølv ved seneste EM. Vi tager et kig på favoritternes til EM 2022 og ser på de danske muligheder for succes i England.


Læs mere om EM 2022 i tv


Fodbold EM for kvinder 2022

Som nævnt spilles kvindernes EM i fodbold 2022 i England. Det vil naturligvis sige, at der vil være en del for danske fodboldfans velkendte stadions involveret.

Danmark skal eksempelvis spille to af deres kampe på Brentford Community Stadium i London. Det er et stadion, som danske fans af Premier League har set en del til det sidste års tid. Derudover har Danmark og en kamp i Milton Keynes. På MK Dons’ Stadium MK.

Som for fem år siden er Danmark blandt outsiderne ved EM 2022. Det er dog tæt i toppen, hvor England, Frankrig, Spanien, Tyskland, Sverige og de forsvarende europamestre fra Holland.


Danmark ved EM 2022

Danmark er endt i Gruppe B. Her hedder modstanderne Spanien Tyskland og Finland. Spanierne er nok de første favoritter til at løbe med europamesterskabet, så det bliver bestemt ikke let.

Danmark har dog også vist gennem længere tid, at de kan give alle hold kamp til stregen. Det er gruppens to bedste hold, som går videre. Et og to i Danmarks gruppe skal møde et og to fra Gruppe A med England, Norge, Nordirland og Østrig.

Danmark starter med en uhyre vigtig kamp mod Tyskland. Det er nemlig et opgør, der meget vel kan blive afgørende for, hvem der skal videre til kvartfinalerne.

Derefter venter en kamp mod gruppens formodede svageste hold – Finland. I sidste runde venter det svære opgør mod Spanien.


Odds på EM i fodbold for kvinder 2022

Man kan naturligvis oddse på kvindernes EM i fodbold 2022. Her er Spanien favoritter sammen med værterne England.

Det er naturligvis også muligt at oddse på, at Danmark vinder EM hos LeoVegas. I skrivende stund giver det odds 34,00, hvis Danmark løber med guldet. Danmark bestemt heller ikke blandt favoritterne i 2017. Dengang endte det dog som nævnt med en finaleplads.

Derudover er der også odds på topscoreren ved EM i fodbold for kvinder. Her er Englands Ellen White favorit foran Frankrigs Marie-Antoinette Katoto og Arsenals hollænder Vivianne Miedema.

Det er dog ikke det eneste odds på Danmark, som LeoVegas udbyder. Her kan man spille på, hvor langt kvindelandsholdet når. Derudover kan man også spille på antal point i gruppespillet og antal mål ved EM.

Som ny kunde hos LeoVegas matcher bookmakeren ens første live spil på op til 1.000 kr. Det vil sige, at oddser man live fra mobilen for mellem 100 og 1.000 kroner til min. odds 1,80 med sit første spil, får man et freebet på tilsvarende beløb.


Regler og vilkår gælder


LeoVegas’ regler & vilkår

Tilbuddet gælder ens første live væddemål fra mobilen. Dette skal være på mellem 100 og 1.000 kroner og placeret på et live væddemål til odds 1,80.

Gør man brug af kombinationsspil skal det samlede odds lyde på 1,80 eller højere. Det kvalificerende væddemål skal desuden være afgjort inden for 60 dage. Indbetalingen kan ikke foretages med Skrill eller Neteller.

Man vil få sit freebet krediteret, når det kvalificerende væddemål er afgjort. Spil på begge udfald med rigtige penge og bonuspenge er ikke tilladt.

Det er ikke muligt at gøre brug af kampagnen sammen med andre tilbud fra LeoVegas. Der kan ydermere ikke gøres brug af cash-out eller systemspil.

Det matched freebet kan bruge én gang i sin helhed og kan ikke udbetales. Hver nye spiller kan modtage tilbuddet én gang. LeoVegas generelle regler og vilkår er til enhver tid gældende.


Danmarks trup ved EM 2022

Mål: Lene Christensen (Rosenborg), Katrine Svane (AGF) og Laura Worsøe (Odense Q).

Forsvar: Stine Ballisager (Vålerenga), Rikke Sevecke (Everton), Simone Boye (Arsenal), Katrine Veje (Rosengård) og Luna Gevitz (BK Häcken).

Midtbane: Karen Holmgaard (Turbine Potsdam), Sanne Troelsgaard (Reading), Sara Holmgaard (Turbine Potsdam), Sofie Junge Pedersen (Juventus), Sofie Bredgaard (Rosengård), Kathrine Kühl (FC Nordsjælland), Janni Thomsen (Vålerenga) og Sofie Svava (Real Madrid).

Angreb: Nadia Nadim (Racing Louisville), Pernille Harder (Chelsea), Stine Larsen (BK Häcken), Rikke Marie Madsen (Madrid CFF), Signe Bruun (Manchester United) og Mille Gejl (BK Häcken).


Kvindernes EM 2022 i TV

Kvindernes EM i fodbold 2022 sendes af DR og TV2. Danmarks kampe vil blive sendt på DR1 og TV2. De øvrige kampe vil blive sendt på TV2 Sport, TV2 Sport X og DR2. Derudover kan de respektive kanalers kampe naturligvis livestreames på TV2 Play og DRTV.