(Photo by Oli SCARFF / AFP)

Optakt: FA Cup-Semifinaler

Nu skal der igen spilles FA Cup-Semifinaler, og denne gang er holdene alle super god mandskaber, som vil gøre alt hvad de har i deres magt for at snuppe en medalje i år. Først møder det hungrende Arsenal mandskab de skuffede spillere fra Manchester City, og dagen efter går det løs igen når flyvende United tager imod det spændende hold fra London; Chelsea. Der bliver som altid i FA-Cupen gang i den, og det skal blive spændende at se hvilke hold der skal dyste i Finalen.


FA Cup-Semifinaler i TV

© TVsporten.dk – Fodbold i TV
Arsenal FC – Manchester City

Der ulmer en stor optimisme hos Arsenals spillere og organisationen, de vandt FA Cup i 2017 og har ikke vundet noget lige siden. De har endelig chancen for at rejse sig i den absolutte top, og bevise at de er et hold som vinder trofæer. Arsenal led i sidste uge et smerteligt nederlag mod deres ærkerivaler fra Tottenham, men har generelt gjort det rigtigt godt i den indeværende sæson med 6 sejre ud af 10 mulige. Aubameyang er i topform og denne kamp bliver en stor prøvelse.

Manchester City er inde i en skuffende sæson, da ikke at vinde Premier League er under ders målsætning. Holdet er dog stadig et af de ypperste mandskaber i Verden, og de  er en svær modstander for alle hol de møder. De er måske små favoritter til at stå i finalen, og det ville betyde alt for Pep Guardiola at stå finalen, og generobre pokalen fra sidste år.


Manchester United – Chelsea FC

United har heller ikke vundet et trofæ siden 2017, da de vandt Europa League, og er hungrende for en succes man kan tage og føle på. De er da også flyvende for tiden, og Bruno Fernandes er blevet en nøglespiller som selv kan afgøre kampe. Det har resulteret i rigtig mage mål og sejre den seneste tid, og Ole Gunnar håber helt sikkert på at de kan føre dette med dem over i Semifinalen.

Chelsea er et meget spændende hold, med unge spillere såsom Pulisic på holdkortet. De er også desperat på jagt efter at bevise at de kan vinde trofæer, på trods af deres store succes i Europa league i fjor har de ikke revet meget metal med hjem de seneste år, og Lampard vil hgelt sikkert gerne holde et stort engelsk trofæ op for de mange hungrende fans. Det skal blive spændede at se om de har som skal til od det stærke United-hold.