Håndbold VM JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Danmark – Montenegro: 13/12/2023 Håndbold VM

Der forventes en udsolgt arena i Jyske Bank Boxen i Herning, når knockout-fasen af IHF VM for kvinder 2023 sætter kampen mellem Danmark -Montenegro igang i aften kl 20:30.

Kan de danske håndbold kvinder vinde?

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Find Håndbold VM kamp oversigt her

Al Sport oversigt

Alt om betting i Danmark

Danmark – Montenegro Kampinfo

Turnering:Håndbold VM for Kvinder
Start: 13/12/2023 kl. 20:30
Arena:Jyske Bank Boxen
Tv Kanal:TV2

Kan Danmark vinde over Montenegro

Chancen for at komme i en VM semifinale er bestemt tilstede og de danske kvinder kan vende tilbage for anden gang i træk efter at have endt på tredjepladsen i Spanien 2021.

De danske medværterne har haft en lidt turbulent VM oplevelse i Jyske Bank Boxen i Herning med en langsom start mod Serbien (25:21) og et tab til Japan (25:26) indtil videre , men med dominerende sejre mod Rumænien (39:23) og Polen (32:22).

De bliver dog virkelig nødt til at oppe sig mod Montenegro, da der ikke er plads til fejltagelser, hvis det danske hold for niende gang i 22 optrædener i VM regi skal sikre sig en plads mellem de fire bedste hold i verden.

Indtil videre ligger Danmark på tredjepladsen målt på scorede mål – 198, hvilket skyldes Kristina Jørgensen, som har scoret scorede 32 gange indtil videre. Med en chance for en semifinale plads, så vil alle spillere være optændte og fansene i Boxen vil helt sikkert hjælpe til med en masse larm.

For otte år siden var Danmark i samme position, men rendte ind et 30:31 nederlagi forlænget spilletid mod Rumænien i samme fase af konkurrencen. Sjovt nok var dette også i Boxen, hvor 12.500 fans fyldte arenaen.

Nu venter endnu en hård udfordring med Montenegro, et hold, der aldrig giver op, med masser af attitude, men det eneste hold, der har tabt to kampe, som stadig er i live til VM. Disse tab kom dog mod stærke modstandere i form af Kroatien og vores stærke naboer Sverige.

Træneren for Montenegro, BojanaPopović, kender dansk håndbold godt, efter at hun i otte år spillede for Slagelse DT og Viborg HK og vandt EHF Champions League fem gange med de to danske klubhold.

De to hold har mødt hinanden ti gange inden for de sidste 13 år, hvor Danmark har vundet seks sejre, inklusive de sidste tre, alle ved EHF EURO. Vinderen af dette opgør får fornøjelsen at møde Norge i en VM semifinale og vi håber selvfølgelig at det bliver Danmark.

FAQ

Hvor kan jeg se Danmark – Montenegro ?

Hos TV2 kan du se kampen live.

Hvad tid starter Danmark – Montenegro?

Kampen spilles Onsdag 13 december klokken 20:30