Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP

Dette er Fight Island!

UFC har bekræftet, at Fight Island har fået sin plads på kortet, men det er ikke Dana White’s egen ø, som vi oprindeligt troede at det skulle være. Ideen om, at fightere kan have problemer med at komme ind i USA, løses med Yas Island, der ligger i De Forenede Arabiske Emirater.

Her vil vi få kampsport under fire begivenheder den 11., 15., 18. og 25. juli. Den vigtigste dato for mange i Skandinavien er måske den 18. juli, hvor Jack “The Joker” Hermansson går ud til kamp på den helt specielle ø. Se det fulde UFC-program i TV her.

Hvor er Fight Island?

På kortet finder du Yas Island øst for Abu Dhabi, og der er nogle spændende projekter under udvikling. Blandt andet er Yas Marina Circuit, der årligt holder Formel 1 i TV i form af Abu Dhabis Grand Prix.

Hvis du elsker store både, kan du også være interesseret i at se Yas Marina, der har nogle af verdens største superyachts. Ferrari fik også sin allerførste forlystelsespark her, hvor de frister med verdens hurtigste rutsjebane, målt til intet mindre end 239 km / t.

UFC på Fight Island

Octagon-atleterne kæmper i fra midten af ​​juli, og for dem med en stor interesse i sporten kan huske, at UFC også blev afholdt her i 2010, 2014 og september 2019. Det bliver et helt specielt arrangement.

UFC Fight Night | Figueiredo vs Benavidez 2

Den 18. juli vil der være fuld knald på den hele natten med 12 kampe. Jack Hermansson møder Kelvin Gastelum i kamp 11, så vi anbefaler at brygge en kaffe, hvis du vil holde dig vågen.

Fight card

Kamp 12: Deiveson Figueiredo vs Joseph Benavidez
Kamp 11: Kelvin Gastelum vs Jack Hermansson
Kamp 10: Marc Diakiese vs Rafael Fiziev
Kamp 9: Ariane Lipski vs Luana Carolina
Kamp 8: Alexandre Pantoja vs Askar Askarov
Kamp 7: Khadis Ibragimov vs Roman Dolidze
Kamp 6: Grant Dawson vs Nad Narimani
Kamp 5: Joseph Duffy vs Joel Alvarez
Kamp 4: Brett Johns vs Montel Jackson
Kamp 3: Tagir Ulanbekov vs Aleksander Doskalchuk
Kamp 2: Davi Ramos vs Arman Tsarukyan
Kamp 1: Sergey Spivak vs Carlos Felipe

Kilde: Forbes