Spilforslag Polen Mexico

Spilforslag til Mexico – Polen

Mens Argentina forventes at toppe gruppe C, vil Mexico og Polen sandsynligvis kæmpe om kvalifikationen bag Messi’s mænd. Derfor er deres åbningskamp af afgørende betydning for deres forhåbninger.

Mexico har en bemærkelsesværdig konstant statistik, idet de har nået ottendedelsfinalerne, men ikke er kommet videre i syv VM-deltagelser i træk. Usikkerhed omkring deres stjerneangribere, Raul Jimenez og Jesus Corona, vil give træner Tata Martino søvnløse nætter forud for dette åbningskamp. Mexico tabte udekampe til både Canada og USA i løbet af kvalifikationen, hvilket bestemt tyder på at et holds som Polen sagtnes kan vinde denne kamp.

Polens håb om at komme videre fra gruppespillet for første gang siden VM i Mexico i 1986 hviler solidt på skuldrene af Barcelona-angriberen Robert Lewandowski, der tager til Qatar efter at have scoret 18 mål i La Liga og Champions League siden sit skifte fra Bayern München i sommer.

Da Mexicos sidste fem VM-kvalifikationskampe kun har givet fire mål, og Polen har tendens til at have svært ved at skabe chancer for stjerneangriberen Lewandowski, synes en tæt kamp at være sikker her. Under 2,5 mål ser ud til at lande til en pris på 1.53 hos bet365, mens det måske også kan være værd at tage samme bookmakers tilbud på 2.75 for at der bliver under 1,5 mål i denne gruppe C-kamp.

Polen har aldrig vundet deres åbningskamp ved et VM, mens Mexico har en tendens til at skyde ud af blokkene. De har vundet fem og spillet en uafgjort i deres seneste seks VM-åbningskampe, så på trods af tvivl om nogle af deres nøglespilleres form, er det fristende at kigge på Mexicansk sejr til til 2.70 hos ComeOn.

Spilforslag til Mexico – Polen

Åbningskampe til et VM er ofte præget af nervøsitet og uskønt spil. Det er alfa og omega, at man ikke taber den første kamp, og det vil vi også se i denne kamp. Begge hold er tætte, Mexico mangler offensive kræfter og Polen afhænger for meget af en spiller. Vores spilforslag er at begge hold går til pausen med 1 point hver.

Husk du kan se mange VM kampe hos DR1, samt finde flere VM spilforslag her.