Stream Holger Rune – Næste kamp

Sidder du ofte og søger på “Holger Rune næste kamp”, “Holger Rune stream” “Holger Rune næste kamp på tv”?, så har vi laver denne lille Holger Rune tennis guide til dig, som elsker tennis.

Vi har nemligt kigger lidt nærmere på den helt store tennis profil fra Danmark, som er på op ad verdensranglisten. Vi viser dig også hvordan du nemt kan streame Holger Rune tenniskampe online, helt uden abonnement.

Her Kan Du Streame Holger Rune På Få Minutter:

Med bet365 kan du streame tennis fra din computer og evt gøre skærmen større og nyde underholdningen. Det samme gør sig gældende på mobilen da bet365 har en fremragende app, hvor du har tilgang til statestistik, sport og gode tilbud. Herunder kan du se hvordan det ser ud fra bet365 live stream ved ATP Rom i Italien.

Holger Rune stream
Se Holger Runes næste kap hos Bet365

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Holger Rune

Holger Rune blev født den 29. april 2003 i Gentofte af forældrene Aneke Rune og Anders Nødskov og har en ældre søster ved navn Alma.

Holger Rune er en af de hurtigst voksende stjerner i tennis og er allerede uden tvivl den bedste danske mandlige spiller i Danmark

Danskeren er en del af den unge generation på ATP Touren, der sigter mod at blive nr. 1 i verden, sammen med andre spillere i sin generation som Carlos Alcaraz og Jannik Sinner. Han brød ind i top 10 siden sin sejr ved 2022 Rolex Paris Masters, hvor danskeren blev den første spiller til at slå fem top 10-spillere i samme turnering. Efter at have slået Stan Wawrinka i første runde, slog han top 10-spillerne Hubert Hurkacz, Andrey Rublev, verdens nr. 1 Carlos Alcaraz, Felix Auger-Aliassime og derefter i finalen, Novak Djokovic, for at vinde sin første ATP Masters 1000 titlen.

Den 20-årige Holger Rune har virkelig potentiale til at blive en af de allerbedste i dansk tennishistorie og det skal blive spændende at følge ham på ATP touren og ved de store grand slams som Wimbledon, Roland Garros, US Open og Australien Open.

Holger Runes Næste Kamp På TV

Ønsker du at se Holger Rune spiller, så skal du overveje at besøge TV2 Play. De viser kampe fra de store tuneringer og er flinke til at vise Holger Rune tenniskampe. Lige siden danskeren bragede ind på på tennisscenen, så har den danske befolkningen fået øjnene op for hans fantastiske spil. Dette, samt kombinationen af drama og underholdning som Holger Rune står for på godt og ondt, gør ham utrolig populær og en af de meste sete sportspersoner i Danmark.

Hos TV2 play kan du som sagt se danskeren i tv men først skal du vælge en pakke og et abonnement, som skal betales hver måned. Dog er der ingen bindinger og du kan kan afmelde dig til enhver tid.

Herunder kan du se det fuld turneringsprogram for Holger Rune, så du altid ved hvornår Holger Rune næste kamp spilles.

Holger Runes kampe & Turneringsprogram

Tennis Schedule
 • Uge 22-23: Roland Garros, Grand Slam, Paris
 • Uge 24: Champions Battle Showmatch, Herning
 • Uge 25: London ATP500
 • Uge 27-28: Wimbledon, Grand Slam
 • Uge 29: Hamburg European Open ATP500
 • Uge 31: Olympics, Paris
 • Uge 32: Canadian Open Masters1000, Montreal
 • Uge 33: Cincinnati Masters1000
 • Uge 35-36: US Open, Grand Slam, New York
 • Uge 37: Davis Cup
 • Uge 39: Kina Open ATP500 eller Japan Open ATP500
 • Uge 40-41: Rolex Shanghai Masters1000
 • Uge 42: 6 King Slam, Saudi Arabien
 • Uge 43: Swiss Indoors Basel ATP500
 • Uge 44: Rolex Paris Masters1000
 • Uge 46: Nitto ATP Finals, Torino

Holger Rune Live Stream

Ønsker du ikke at lave et abonnement eller se reklamer imens Holger Rune spiller, så har vi et virkeligt godt, nemt og næsten gratis tip for at stream Holger Rune online.

Hos bet365 kan du nyde tonsvis af ATP & WTA tennis gratis, så længe du har en konto hos dem som står i plus. Du kan faktisk indbetale små 50 kr og derefter nyde verdensklasse sport de næste mange år.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme og du kan spille på og streame sport hos bookmakeren bet365, såfremt du har penge på din spilkonto. Der må tages forbehold for ændringer & fejl.

Odds På Holger Runes Næste Kamp

Udover at du selvføgelig kan streame Holger Runes næste kamp hos bet365, så kan du også odds på den danske tennis komet. Bet365 er en af de mest pålidelige og bedste bookmakere online og har nogle interessante spil på holger Rune.

Der er utrolige mange turneringer i tennis og for at finde tennis spil for Holger Rune er det nemmest at søge på navnet Holger Rune i søgefeltet.

Som Holger Rune spiller lige nu og med det potentiale han viser, så er der gode chancer for at han som minimum når en semifinalen i en grand slam turnering, som f.eks french Open. Finder du ikke oddsene attraktive nok, så er der som sagt mange turneringer som Paris Masters, & Monte Carlo. Under alle omstændigheder, så venter der mange spænder finaler for Holger.

HOLGER RUNE & GRAND SLAM

Holger Rune har kun spillet i seks Grand Slam-turneringer i sin karriere. Han tabte i første runde ved US Open til Novak Djokovic i 2021, efter at have vundet første sæt. Han gjorde det ikke bedre ved Australian Open, i starten af ​​2022, da han blev elimineret af koreaneren Soonwoo Kwon i fem sæt. Men så kom hans store gennembrud i Paris.

Rune slog Denis Shapovalov i første runde og tog derefter verdens nr. 4 Stefanos Tsitsipas i fjerde runde, før han gik ned til Casper Ruud i kvartfinalen. Han tabte i første runde ved Wimbledon, men begyndte 2023 med at nå de sidste 16 ved Australian Open.

Ved dette års Australian open 2024 kom Holger Rune til anden runde efter at have tabt i 5 sæt til Arthur Cazaux.

Holger Rune Spillestil

Holger spiller med høj energi og har bygget hans spil op omkring en pålidelig og ofte krævende serve. I en alder af 20 år kommer det ikke som nogen overraskelse, at fysikken er et stærkt våben, da han spiller meget fysisk spil. Men den unge danskers spil er meget mere nuanceret end blot fart og kraft.

Efter finalen i Monte Carlo sagde Andre Rublev følgende:

“Holger er ham, der løber meget, og han løber rigtig godt. Han læste spillet rigtig godt. Han er meget talentfuld. Han har et godt touch. Han giver dig ikke nogen rytme, for så snart han har chancen, prøver han at lave dropshots”

https://www.youtube.com/watch?v=YjCOxLyZeRU

Derudover så bevæger han sig og dækker banen utroligt godt, spiller nærmest hensynsløst og skyder konsekvent hurtige backhands og tunge forehands med masser af topspin ligesom idolet Nadal fra Spanien.

Hvad Kan Stoppe Holger Rune? 

Kun 20 år, allerede en top 10 spiller og karrieren er knapt i gang. Det eneste der måske kan sætte en stopper for succes, er øjeblikket, vi alle frygter når Rune spiller på banen, nemlig temparamentet.

Med sin iver for at vinde samt unge alder, så har der været mange udbrud og kontroverser omkring Rune. Præstationen mod Casper Ruud ved Grand slam turneringen french open, hvor der var en del drama, dårlig sportmanship og sågar råb mod hans mor. Ofte er han ligeså kendt for sine vredesudbrud som han er for sit fænomenale spil, men det er muligvis et element han skal arbejde mere målrettet med. 

ATP Tennis sæsonen er lang og det skal bliver spændende at følge hans vej til toppen af verdensranglisten via de mange ATP turneringer og vi ser frem til at se ham i mange finaler.

Holger Rune Rank

Allerede som junior spiller var Holger verdens bedste og ikke mange tør sige at han ikke når at blive den bedste i verden som senior. I slutningen af 2021 lå han nummer 123 og allerede på den anden side i 2022 havde han kæmpet sig op i top 100 med en 99. plads.

En flot finale plads med en efterfølgende sejr i München udløste en plads som nummer 40 på ranglisten, og herefter er det kun gået stærkere for den unge komet.

Turneringen der for alvor satte ham på alles læbe var i Paris hvor han vandt kampen mod Djokovic og nærmest ikke har tabt siden og ligger i skrivende stund som nummer 12.

Holger Runes Træner

Den anerkendte træner Patrick Mouratoglou, der har arbejdet med stjerner, herunder Serena Williams og Simona Halep, har i en længere perioder arbejdet med Holger og er nu vendt tilbage igen

Holger Rune og Patrick Mouratoglou stoppede sammenarbejede i slutningen af august 2023. Herefter hentede Holger Rune Boris Becker ind som træner, hvilket dog sluttede November 2023. En anden anerkendt tennis træner blev hentet i form af Severin Lüthi, men dette holdt ikke længe. Indtil februar havde Holger Rune den tidligere topspiller Kenneth Carlsen ved sin siden indtil Patrick Mouratoglou vendte tilbage dette år.

Fremover vil Runes hold bestå af hans mor, Aneke, som også fungerer som hans manager, samt hans mangeårige træner Lars Christensen og Patrick Mouratoglou.

Annonce: Denne side indeholder reklamelinks. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DKSELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU –18+ | Spill ansvarlig

FAQ

Hvornår spiller Holger Rune?

Det er svært at vide næste kamp eller turnering for danskeren, så sørg for at hold dig opdateret hos tvsporten her.

Har Holger Rune en kæreste?

I skrivende stund hedder Holger Runes kæreste Caroline Donzella. Hun er model og direktør i et ejendomsfirma i Monte Carlo.

Hvor mange ATP titler har Holger vundet?

Fire. Han fulgte op på sin sejr i München ved at tage titlen i Stockholm i oktober 2022, hvor han slog Stefanos Tsitsipas i finalen. Han vandt derefter sin første ATP Masters 1000-titel ved at slå Novak Djokovic i Paris-finalen i november. Han vandt sin fjerde og seneste titel i Barcelona i april 2023 og slog Botic van de Zandschulp i finalen.

Hvor mange penge har Holger Rune tjent?

Iflg atp.com så har Holger tjent næsten 900.000 dollars, hvilket ca svare til 60 millioner kroner.