TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 29 ons
 • 30 i dag
 • 31 fre
 • 1 lør
 • 2 søn
 • 3 man
 • 4 tirs
 • 5 ons
 • 6 tors
 • 7 fre
 • 8 lør
 • 9 søn
 • 10 man

US Open i TV og Live Stream

TVsporten giver dig kanaler og TV oversigt for US Open 2024. Med vores TV og Live stream guide får du en komplet oversigt over alle US Open kampe.

US Open er en af ​​fire Grand Slam-turneringer i tennis, og spilles fra slutningen af ​​august og to uger fram. US Open spilles i New York, nærmere bestemt Flushing Meadows. Det er den anden af ​​de fire store grand slam turner, der spilles på hårde baner.

Grand slam turneringerne er helt unikke og US Open har en lang og stolt historie som tennis turnering. Turneringen blev første gang spillet i 1881 på græs i Newport og var i starten kun åben for mænd, men seks år senere kunne kvinder også deltage. Turneringen var oprindeligt kun beregnet til amatørspillere, men siden 1968 har den også været åben for professionelle.

US Open er en af de største turneringer indenfor tennissporten, så hvis du følger grand slam turneringerne og ønsker at se tennis kampe live på tv, så finder du alle tennis kampene her i denne US Open guide.

26 aug

mandag

12:00

US Open 2024

TV-Tider for US Open 2024

Her på siden kan du finde de tv kanaler som viser og streamer US Open 2024 og vi vil også vise dig hvor du kan finde et super godt alternativ til at streame f.eks holger runes kampe i en af de største tennis turneringer på hardcourt.

US Open 2024 TV Kanaler:

Hvis du gerne vil se US Open tennis via streaming, kan du med stor fordel benytte Discovery eller Eurosport. Både Discovery+ og Eurosport tilbyder som de eneste alle kampe fra US Open til dansk tv, da de har rettighederne til at vise UP Open i Danmark.

Med et abonnement hos en af disse kan du få live-streaming af US Open tennis , inklusiv den spændende finale på herresingle siden, samt damesingle og double finalen. Derudover får du rigelig information om spilleropdateringer og turneringsinformation.

Med Discovery kan du vælge sportspakken som giver adgang til Eurosport 1 & 2, som altid viser US Open tennis og Australian open tennis.

Sådan Ser Du US Open Tennis i TV 2024

1: Besøg Eurosport eller Discovery

2: Vælg den pakke der passer til dine tennis behov

Når du er oprettet har du adgang til US Open tennis i tv.

US Open Tennisstreaming

Det er selvfølgeligt ærgerligt at man ikke kan se Holger runes kampe på alle de danske kanaler, hvis man nu ikke har lyst til de andre tennis kampe fra US Open. Men det er muligt at at streame US Open tennis på en ganske smart måde og det er via Bet365.

Operetter du en konto og ansætter så lidt som 50 kroner, så har du en lækkert og sikkert tv stream til US Open Tennis 2024. Du kan streame US Open på computeren, tablet eller se tenniskampe på telefonen. Derudover får du et super overblik over US Open 2024 kamptidsplan for tennis-kampene, live-udsendelse, samt selvfølgelig adgang til holger runes kampe til US Open 2024.

Sådan Streamer Du US Open Tennis

1. Besøg Bet365 via dette link

2: Opret en konto på under 2 minutter

3: Naviger til tennis sektionen og klik på "stream" ikonet

4: Herefter kan du nyder de mange US Open tenniskampe live.


Spillerplaner og Kampe til US Open

Her er kampplanen for US Open herre- og damesingle.

Dato: 28 August: Mænd & Damer Single : 1.runde

Dato: 29 August: Mænd & Damer Single : 1.runde

Dato: 30 August: Mænd & Damer Single : 2.runde

Dato: 21 August: Mænd & Damer Single : 2.runde

Dato: 31 August: Mænd & Damer Single : 2.runde

Dato: 01 September: Mænd & Damer Single : 3.runde

Dato: 02 September: Mænd & Damer Single : 3.runde

Dato: 03 September: Mænd & Damer Single : 1/16

Dato: 04 September: Mænd & Damer Single : 1/16

Dato: 05 September: Mænd & Damer Single : Kvart Finale

Dato: 06 September: Mænd & Damer Single : Kvart Finale

Dato: 07 September: Damer Single : Semifinale

Dato: 08 September: Mænd Single : Semifinale

Dato: 09 September: Damer Single : Finale

Dato: 10 September: Mænd Single : Finale

Spillere At Holde Øje Med

Carlos Alcaraz

Det oplagte sted at starte er med den elektriske 20-årige spanier, der vandt sin første grand slam-titel ved sidste års mesterskaber. Alcaraz understregede sin superstjernestatus ved at udholde Novak Djokovic over fem sæt for at vinde en første Wimbledon-krone i sidste måned, selvom han kun havde spillet 11 kampe på græs forud for turneringen.

Iga Swiatek

Polens bedste vil gå på jagt efter en femte grand slam-titel, som ville tage hendes niveau med Martina Hingis og Maria Sharapova. Swiatek har ikke matchet de svimlende højder af sidste års 37-kamps sejrsrække, men marcherede stadig til en tredje French Open-krone og nåede semifinalen i Cincinnati i sidste uge.

Novak Djokovic

Den 23-dobbelte grand slam-mester vender tilbage til Flushing Meadows efter at have misset sidste års turnering på grund af sin beslutning om ikke at blive vaccineret mod Covid-19. Djokovic, der stadig var ked af at miste sin Wimbledon-titel, overvandt Alcaraz i en episk tre-setter for at vinde i Cincinnati, da deres spirende rivalisering steg endnu et hak.

Caroline Wozniacki

En af årets tennishistorier er den populære dansker Wozniackis tilbagevenden til banen, mere end tre år efter hun gik på pension. Nu er mor til to små børn, den tidligere verdens nummer et og 2018 Australian Open-mester markerede hendes tilbagevenden ved at slå Kimberly Birrell 6-2 6-2 i Montreal i denne måned, før hun tabte til Wimbledon-mesteren Marketa Vondrousova.

Holger Rune

Bedste danske spiller, hvis talent af og til matches af hans temperament. Rune, 20, er oppe på en fjerdeplads i karrieren i verden og er den tredje af de unge prætendenter sammen med Alcaraz og Sinner, som forudsiges til at dominere sporten i de kommende år. Men hans Cincinnati-kampagne blev afsluttet med en rygskade.

Finalen US Open 2024

Kvindernes semifinaler er planlagt til den 7. september, med mændenes semifinaler den 8. september. Kvindernes finale spilles den 9. september, og turneringen afsluttes med mændenes finale den 10. september.

US Open Favoritter 2024

Selvom det er umuligt at vide, hvem der med sikkerhed vil vinde U.S. Open, kan forudsigelser laves baseret på spillernes præstationer på hardcourt der fandt sted i løbet af de sidste par uger.

På kvindesiden vandt Coco Gauff to turneringer i Washington D.C. og Cincinnati, hvilket beviste, at hun er i toppen af sit spil. På vej mod titlerne havde hun mange imponerende sejre, inklusive over verdens nr. 1 Iga Swiatek.

Når det hele er sagt og gjort, har den firedobbelte Grand Slam-mester Swiatek vist sig at være dominerende foran tilskuerne i New York og vender tilbage til turneringen som forsvarende mester.

På herresiden elsker tennisfans rivaliseringen mellem Novak Djokovic og Carlos Alcaraz. De to øverste seeds i lodtrækningen forventes at kæmpe den 10. september, turneringens sidste dag, hvor den 20-årige spanier vil forsvare sin titel fra sidste år, men den serbiske veteran søger sin plads i toppen igen.

US Open Tennis Præmiepenge

Vinder: $3.000.000 / 2.000 point

Finalist: $1.500.000 / 1.200 point

Semifinalist: $775.000 / 720 point

Kvartfinalist: $455.000 / 360 point

Fjerde runde: $284.000 / 180 point

Tredje runde: $191.000 / 90 point

Anden runde: $123.000 / 45 point

Første runde: $81.500 / 10 point

Hvem vandt US Open i 2022?

Carlos Alcaraz vandt 2022 US Open-titlen med en 6-4, 2-6, 7-6(1), 6-3 sejr mod Casper Ruud i mesterskabskampen. Rajeev Ram og Joe Salisbury løftede double-trofæet for andet år i træk og besejrede Wesley Koolhof og Neal Skupski 7-6(4), 7-5 i finalen.

Hvor kan jeg se US Open tennis i tv??

Hos Eurosport og Discovery Plus kan du se alle tennis kampene

Kan jeg streame Tennis fra US Open?

Et godt stream til tennis er fra Bet365, hvilket er en meget billig måde at live stream US Open.

Hvilket underlag spilles US Open på?

US Open konkurreres på hårde akrylbaner, også kaldet Hardcourt. Turneringen har brugt denne overflade siden 1978. .