Jannik sinner I TV BEN STANSALL / AFP

Wimbledon 2024: Jannik Sinner – Matteo Berrettini 3. juli – Hvem vinder?

Vi får en tidlig godbid i årets Wimbledon hvor Jannik Sinner og Matteo Berrettini mødes til italiensk duel. Hvem vinder prestigeduellen i runde 2?

Se Jannik Sinner – Matteo Berrettini i TV til Wimbledon.


→Vild med tennis? – Se Wimbledon i TV

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark


Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame Jannik Sinner – Matteo Berrettini hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Wimbledon tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Jannik Sinner – Matteo Berrettini

Kamp:Jannik Sinner – Matteo Berrettini
Start: 03/07/2024 kl. Ubestemt
Turnering:Wimbledon
UnderlagGræs

Jannik Sinner med hård lodtrækning

Den italienske verdensetter Jannik Sinner har en semifinale fra sidste års Wimbledon at forsvare. Vejen dertil bliver hård i årets udgave af turneringen, hvor både regerende mester Alcaraz og Medvedev er blandt stjernerne på samme side af lodtrækningen.

Også i runde 2 venter der en rigtig test for den 22-årige, som skal møde sin landsmand Matteo Berrettini. Han har kæmpet med skader det seneste år, men har vist sig som en af de stærkeste spillere i verden, når det kommer til græs.

I sin første kamp i Wimbledon 2024 vandt Sinner nemt 3-1 mod tyske Yannick Hanfmann, med blandt andet 47 vindere og 16 esser. Han faldt dog lidt i søvn i det tredje sæt og lod modstanderen komme ind i kampen, noget han ikke kan tillade sig mod Berrettini.

Matteo Berrettini på fuld fart tilbage

I flere år har Matteo Berrettini været blandt spillerne at holde øje med i Wimbledon, og i 2021 nåede han sin første (og hidtil eneste) Grand Slam-finale her. Dengang overraskede han Djokovic ved at vinde første sæt, men måtte til sidst give op 1-3 mod serberen.

I 2022 måtte han dog melde afbud på grund af Covid 19-smitte, mens han sidste år kæmpede med skade og tabte i 4. runde mod Carlos Alcaraz. Han har nået i alt seks finaler (fire titler) på græs, herunder i Stuttgart som optakt til årets Wimbledon.

I Halle røg han dog tidligt ud mod Giron, før han startede Wimbledon 2024 med at slå ungarske Fucsovic 3-1. Nu venter en tung test mod landsmanden og verdensetter Sinner, men Berrettini i topform på græs kan true hvem som helst.

Tidligere møder

De to italienere har kun mødt hinanden én gang tidligere. Dette opgør blev spillet i august sidste år, hvor Sinner vandt 2-0 (6-4, 6-3) i ottendedelsfinalen i Toronto. Nu kan vi se frem til en mulig klassiker på Centre Court i Wimbledon.

Wimbledon i TV

For at se Sinner i TV, så skal du have blot have et TV og springe over på DR kanalen. De har rettighederne til at sende Wimbledon tennis. Så hvis du vil se tennis i dag, og især Wimbledon i TV med Jannik Sinner – Matteo Berrettini , så husk at brug vores hjemmeside, som et Wimbledon kampprogram.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Jannik Sinner – Matteo Berrettini?

Jannik Sinner og Matteo Berrettini mødes 3. juli. Tidspunktet er ikke fastsat i skrivende stund.

Hvem viser Jannik Sinner – Matteo Berrettini på TV?

Det italienske storopgør skal vises på DR TV og kan streames på bet365.