wimbledon I TV ADRIAN DENNIS / AFP

HVEM VISER WIMBLEDON? SE GRAND SLAM PÅ TV OG LIVE STREAM


Det er tid til verdens ældste og mest prestigefyldte tennisturnering, Wimbledon, som spilles i perioden 1. – 14. juli. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvem der viser Grand Slam-turneringen, og hvor du kan se kampene på TV og live stream.

For TV-sendinger:
→ Se fuld oversigt over kommende kampe i Wimbledon i TV

Turneringen spilles på All England Lawn Tennis & Croquet Club i Wimbledon i Syd-London, og blev første gang spillet i 1877. Årets favoritter er den regerende mester Carlos Alcaraz og verdensetteren Jannik Sinner, mens norske Casper Ruud også må betragtes som en favorit.

Udvalgte kampe vil blive vist hver dag på TV på Eurosport 1 og Eurosport Danmark, mens samtlige matcher også kan ses på stream på Discovery+/Max. Nedenfor vil vi gå nærmere ind på, hvordan du kan følge alt fra turneringen på livestream i Danmark.

Stream Wimbledon hos DR TV

I Danmark er det Eurosport, der har rettighederne til at vise samtlige Grand Slam-turneringer på TV og stream. For at kunne streame mesterskabet på platformene Discovery+/Max kan du følge disse trin:

 1. Gå til DR TV

  Åbn din browser og naviger til www.dr.dk

 2. Opret din bruger

  Klik på Log ind oppe i højre hjørne.

 3. Angiv detaljer

  Angiv din e-mail, vælg kodeord og godkend brugervilkårene.

 4. Log ind

  Log ind & gå til DR TV og se Wimbledon i TV


Efter at have fuldført disse trin er du klar til at streame hver kamp fra samtlige baner. Det inkluderer både single, double og mixed double.

Hvilken kanal viser Wimbledon?

De største kampe vil blive sendt dagligt på TV på kanalerne Eurosport 1 og Eurosport Danmark. Her vil de blandt andet vise de bedste kampe fra Centre Court og Court 1, samt når vores egen Holger Rune er i aktion. Finalerne i single vil også blive vist på den nye kanal REX.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvilken kanal viser Wimbledon?

I Danmark er det DR Tv, der vil vise Wimbledon i TV.

Hvor kan jeg se Wimbledon på stream?

Turneringen vises på stream enten via DR hjemmesiden eller DR appen

Hvem er favorit til at vinde Wimbledon 2024?

På herresiden er Alcaraz og Sinner blandt de største favoritter, mens Swiatek og Sabalenka er favoritter på kvindesiden.

Hvor spilles Wimbledon 2024?

Grand Slam-turneringen spilles på All England Lawn Tennis & Croquet Club i Wimbledon i Syd-London.

Hvornår spilles Wimbledon?

I 2024 spilles turneringen fra 1. juli til 14. juli.