Stream Holger Rune – Felix Auger-Aliassime: 29/09/2023 ATP Beijing

Danske Holger Rune stiller op til ATP i Beijing og skal møde Felix Auger-Aliassime fra Canada i første runde. Det skal blive spændende at se om Holger Rune er fit for fight og er blevet sin rygskade kvit. Efter en kanon start på touren, så har Holger Rune fået lidt modvind i sejlene og ikke vundet i de sidste syv kampe. Og mod den 1.93 cm høje Felix, så bliver det ikke nemt for Holger Rune. De to spillere har mødt hinanden to gange og begge vundet en gang hver. Skulle Holger vinde, så venter der hård modstand fra spillere som Carlos Alcaraz, Grigor Dimitrov og Jannik Sinner.

Her viser vi dig hvor du kan streame Holger Rune og heppe på på Danmarks bedste tennisspiller.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame ATP Tennis hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se ATP Beijing tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Live Stream Holger Rune Med Bet365

Holger Rune spiller i Kina og den store bookmaker Bet365, som tilbyder online tennis stream til deres kunder, har sat kampen til fredag morgen kl.04.00. Dog skal man være opmærksom på at han kan komme i kamp tidligere, eller senere. Dette afhænger af de andre spilleres kampe.

Men hvis du vil streame Holger Rune tennis og andre spændende ATP kampe, så er Bet365 en god partner. Med en brugervenlig platform tilbyder Bet365 en sikker streamingoplevelse, der giver dig mulighed for at følge en masse tennis kampe i realtid. Du behøver ikke bekymre dig om tekniske problemer eller afbrydelser – alt du skal gøre er at gå online til Bet365 hjemmeside eller downloade Bet365-appen og begynde at nyde kampen.

Holger Rune – Felix Auger-Aliassime Kampinfo

Kamp:Holger Rune – Felix Auger-Aliassime
Start: 29/09/2023 kl. 06:30
Turnering:ATP Beijing
UnderlagHardcourt

Kommer Holger Rune tilbage med en sejr?

Danskeren er verdens nr. 4 på ATP-ranglisten, men har haft en svær tid på ATP touren på det seneste. I løbet af sommeren tabte Rune sin første runde-kamp ved National Bank Canadian Open mod Marcos Giron, inden han trak sig tilbage fra sin åbningsrunde ved Cincinnati Masters mod Mackenzie McDonald.

Den 20-årige stod derefter over for yderligere skuffelse ved US Open, da han styrtede ud af sit opgør i første runde mod Roberto Carballes Baena i fire sæt. Han konkurrerede derefter ved Davis Cup som en del af Team Danmark, men blev tvunget til at trække sig halvvejs, da hans ryg fortsatte med at give ham smerter.

Nu stiller han op til ATP Beijing, også kaldet China Open, hvor han er tredjeseedet. Her skal den danske spiller skal møde verdens nr. 14 Felix Auger-Aliassime i første runde og det bliver ikke nemt. Og skulle Holger Rune komme videre, så venter der masser af hård modstand. Turneringen har et stærkt felt og tæller navne som Medvedev, Murray, Tsitsipas, Musetti, Sinner og Zverev.

Ganske rigtig har Holger ikke vundet to kampe i træk siden Wimbledon men hans modstander har heller ikke rigtigt fundet formen endnu. Vi skal helt tilbage til tilbage til marts, før vi finder to sejre i træk til Auger-Aliassime. Så der ligger en pres på begge spillere om finde deres tidligere top niveau.

Det bliver helt sikkert en god tenniskamp og finder Holger Rune sit “sædvanlige” niveau, som har bragt ham til tops på ATP touren, så vinder han.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg streame ATP tennis – Bayern

Med en konto hos bet365 kan du se og stream ATP tennis. Du skal blotte oprette en konto og indsætte minimum 50kr også kan du se hundredvis af tenniskampe.

Hvornår spiller Holger Rune – Felix Auger-Aliassime

Kampen starter kl 04.00 Fredag den 29 september