Stream Holger Rune – Jannik Sinner: 16/11/2023 Nitto ATP Finals

Det blev ikke til meget tennis i Holger Runes anden kamp ved ATP finals i Torino, da Tsitsipas måtte trække sig. De to var kortvarigt på banen, da grækeren blev tvunget til at trække sig på grund af en skade, med stillingen 2-1. Dette var selvfølgelig ærgerligt for de mange fans, men giver ifølge reglerne en sejr i lige sæt til danskeren. Nu står han overfor den stærke italiener Jannik Sinner og det lover til at blive et brag af en kamp. Så hvis du vil stream Holger Rune – Jannik Sinner, så læs mere her.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Stream Holger Rune – Jannik Sinner Hos Expekt:

  • 1. Gå til Expekt via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal min 100 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Expekt Stream TV og se Holger Runes næste kamp.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Find din tenniskamp oversigt her

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark

Nitto ATP Finals

Hos Expekt bookmaker kan du nyde mange tennis kampe på deres stream service.

Så hvis du vil streame Holger Rune tennis online og andre ATP-kampe til Nitto ATP finalerne, så er Expekt en solid partner. Hos bookmakeren Expekt kan du nemlig nyde et godt stream til de bedste tenniskampe online. Udover tennis, så har Expekt live stream til mange andre sportsgrene, som f.eks fodbold, basket og mere.

Holger Rune – Jannik Sinner

Kamp:Holger Rune – Jannik Sinner
Start: 16/11/2023 kl. 21:00
Turnering:Nitto ATP Finals
UnderlagHardcourt

Så Er Det Nu Holger!

Efter en 6-4, 6-4 sejr over Stefanos Tsitsipas var Jannik Sinner oppe mod den forsvarende mester Novak Djokovic i sin anden gruppekamp. Mens de to var på lige fod i det meste af første sæt, fik italieneren til sidst sættet, da han tog de sidste tre partier.

Ingen af dem kom tæt på et breakpoint i andet sæt, som Djokovic vandt i tie-break med 7-5. Tredje og sidste sæt tog kampen ud i endnu en tie-break, hvor italieneren vandt 7-5, 6-7 (5), 7-6.
Holger Rune fik som sagt ikke chancen for at teste sig selv af, da Tsitsipas’ skade tvang ham til at kaste håndklædet i ringen. Danskeren er nu sammen med Sinner og Djokovic i et trekamp om at kræve de to semifinalepladser fra denne gruppe.

Holger Rune har en positiv sejrsrekord mod Jannik Sinner, men sidstnævnte har været stabil og godt spillende de seneste mange måneder. Holger Rune havde en rædselsfuld periode næsten indtil denne turnering, hvor han tabte meget. Dog er hans spil og attitude blevet langt bedre, og det er igen en fornøjelse, at se ham spille igen.

Jannik Sinners grundspil komplimenteres af de hurtige indendørsforhold, der giver hans grundslag ekstra fart og giver hans modstandere store problemer. Omvendt, så er HolgerRune også meget komfortabel med at konkurrere under disse forhold, så hvem vinder?

I kampen mod Novak Djokovic, fyrede Jannik Sinner 15 esser afsted og vandt 79% af sine første servepoints og slog i alt 37 vindere gennem hele kampen. Den vokale tilskuerstøtte fra hjemmepublikummet kan helt sikkert komme til “generer” Rune, men vi ved at Holger Rune kan slå alt og alle.

Vi tror, at Holger Rune vinder kampen, og booker en semifinale pads til Nitto ATP Finals.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Jannik Sinner til Nitto ATP Finals den 16. November

Hvem er Holger Rune i gruppe med til ATP Finals?

Holger Rune skal spiller imod Novak Djokovic, Jannik Sinner og Stefanos Tsitsipas

Hvor kan man streame Holger Rune online?

Ønsker du at stream Holger Rune online, så er Expekt Bookmaker en god og billig måde, da man kan se mange ATP kampe