holger rune wimbledon BEN STANSALL / AFP

Wimbledon 2024: Holger Rune – Novak Djokovic – Hvem vinder?

Holger Rune spillede en flot, dramatisk, intens og vanvittig flot kamp mod kvalifikationsspilleren Quentin Halys. Nede med 2 sæt, så gravede Holger Rune hele værktøjskassen op og åd sin modstander op i fem sæt. Nu venter der en gammel ven og fjende i form af legenden Novak Djokovic og hvem vinder?

Se Holger Rune – Novak Djokovic i TV når han spiller i 4. runde til Wimbledon.


→Vild med tennis? – Se Wimbledon i TV

Al Sport oversigt

→Alt om tennis betting i Danmark


Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Guide til at streame Holger Rune – Novak Djokovic hos Bet365:

  • 1. Gå til Bet365 via dette link.
  • 2. Opret en konto og indbetal mindst 50 kroner.
  • 3. Sørg for, at du har en plussaldo på kontoen, klik på Bet365 Stream TV og se Wimbledon tennis online.

Streaming kræver en finansieret spillekonto eller at have placeret et væddemål inden for de sidste 24 timer. Spil ansvarligt. IP-begrænsninger kan gælde. Vilkår og betingelser gælder. 18+.

Holger Rune – Novak Djokovic

Kamp:Holger Rune – Novak Djokovic
Start: 08/07/2024 kl. 18:30 (Tiden kan ændre sig)
Turnering:Wimbledon
UnderlagGræs

Holger Runes modstander – Novak Djokovic

En mand og tennisspiller der nærmest ikke behøver en introduktion, men nuvel. Novak Djokovic er en serbisk professionel tennisspiller, som i øjeblikket er nummer 2 blandt de professionelle tennisspillere. Djokovic er blevet rangeret som nr. 1 i rekord i alt 428 uger i rekordhøje 13 forskellige år, og sluttede som årets slutning nr. 1 en rekord otte gange. Djokovic har vundet 24 Grand Slam herresingletitler, inklusive ti Australian Open-titler. Samlet set har han vundet 98 singletitler, inklusive rekord 71 store titler: 24 majors, rekord 40 Masters og rekord syv ATP-finaler. Djokovic er den eneste mand i tennishistorien, der er den regerende mester i alle fire majors på én gang på tre forskellige overflader. I singler er han den eneste mand, der opnår en tredobbelt karriere Grand Slam, og den eneste spiller, der har gennemført en Career Golden Masters, en bedrift han har opnået to gange.

Holger Rune spiller bedre og bedre!

Holger Rune tabte de to første sæt mod franskmanden og det så lidt sort ud. Hans modstander spiller muligvis challenger turneringer men hans spil lignede mere top 10 på ATP listen. Kold, kynisk og usvigelig sikker i sit spil, så sendte han det ene es afsted efter det andet. Der var intet at stille op for Holger, som prøvede alt. Hans spil fejlede ikke noget men Quentin udviste blot et monster niveau på det grønne græs.

Men Holger Rune fik et mirakuløst comeback og vandt den spændende kamp med 1-6, 6-7, 6-4, 7-6, 6-1. Og der var mange gode øjeblikke for den unge dansker for det lignede nærmest mission impossible for Holger. Men han udviste en tro og ro på tingene og lige så langsomt så begyndte franskmanden at vakle. Specielt i Tiebreaken var Holger havde heldet på sin side. Da den var vundet, så tog femte sæt ikke mere end 25 min da Quentin Halys tydeligvis var knækket.


Tidligere Møder

Djokovic og Rune har indtil videre mødt hinanden fem gange på ATP Touren, og Holger Rune har fundet en måde at gøre livet meget svært for den 24-dobbelte Grand Slam-mester.
Indtil videre har de mødt hinanden fem gange, hvor stillingen står 3-2 til Djokovic.
Djokovic vandt det første tilbage i 2021, hvor han havde brug for fire sæt for at slå Rune ved US Open, men danskeren chokerede Djokovic i finalen i Paris Masters i 2022 og derefter i Rom i 2023, før Djokovic fik en hævnsejr i Paris.
Senest hævdede Djokovic sin dominans ved Nitto ATP Finals 2023, idet han vandt 7-6 (4), 6-7 (1), 6-3 for at sikre årets nr. 1-placering.

Sidste Fem kampe

  • 2023 Nitto ATP-finaler – indendørs – Djokovic vandt 7-6 (4), 6-7 (1), 6-3
  • 2023 Paris Masters QF – indendørs – Djokovic vandt 7-5, 6-7 (3), 6-4
  • 2023 Rome Masters QF – udendørs – Holger Rune vandt 6-2, 4-6, 6-3
  • 2022 Paris Masters F – indendørs – Holger Rune vandt 3-6, 6-3, 7-5
  • 2021 US Open R1 – udendørs – Novak Djokovic vandt 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-1

Holger Rune – Novak Djokovic Forudsigelse

Alarmklokkerne lød, da Novak Djokovic droppede åbningssættet til australske Alexei Popyrin på Center Court lørdag til Wimbledon, men det blev hurtigt fixet af den syvdobbelte mester, da han til sidst vandt en ok sikker sejr på 4-6 6- 3 6-4 7-6. Og nu venter der en stor kamp imod Danmarks Holger Rune.

Runes baghånd er lige så god som serberens, så der kommer sikkert en hel masse slagudvekslinger. Der hvor Novak er bedre end Holger, udover det mentale, så er det ved nettet, præcision og baghånds slice. Holger har derimod en stor serv og stærk forhånd og med disse våben vil han helt sikkert have en chance mod Novak Djokovic. Det hele kommer an på hvem der rammer topformen på dagen og har de små marginaler med sig. Vi tør næsten ikke komme med en forudsigelse til kampen, da begge spillere står godt til hinanden. Men det bliver tæt, og at kampen bliver afgjort i fem sæt er bestemt højst sandsynligt.

Wimbledon i TV

For at se Holger Rune i TV, så skal du have blot have et TV og springe over på DR kanalen. De har nemlig rettighederne til at sende Wimbledon tennis ude i de danske stuer. Så hvis du vil se tennis i dag, og især Holger Rune – Djokovic i TV, så husk at brug vores hjemmeside, som et Wimbledon kampprogram.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår spiller Holger Rune næste kamp?

Holger Rune spiller mod Novak Djokovic i sin fjerde kamp til Wimbledon 2024.

Hvor kan man streame Holger Rune Wimbledon online?

Ønsker du at stream Holger Rune – Novak Djokovic , så er bet365 altid en god måde, da man kan se mange Wimbledon kampe helt gratis