TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 24 ons
 • 25 i dag
 • 26 fre
 • 27 lør
 • 28 søn
 • 29 man
 • 30 tirs
 • 1 ons
 • 2 tors
 • 3 fre
 • 4 lør
 • 5 søn
 • 6 man

Snooker VM i TV og Live Stream

World Snooker Championship, også kaldet VM i Snooker på dansk, er den ældste, mest historiske og mest prestigefyldte turnering, og er en del af World Snooker Association. 2024-udgaven af VM i Snooker begynder den 20. april kl. 10.00 og slutter den 6. maj.

Brug vores tidsplan til at få et overblik over VM i Snooker i TV og find ud af, hvordan du ser Snooker VM på TV.

24 apr

i går, onsdag

25 apr

i dag, torsdag

Tidligere udsendelser i dag
26 apr

i morgen, fredag

27 apr

lørdag

28 apr

søndag

29 apr

mandag

30 apr

tirsdag

1 maj

onsdag

2 maj

torsdag

3 maj

fredag

4 maj

lørdag

5 maj

søndag

14:00

Snooker VM Sheffield - Finale 1

Snooker VM · VBet Live odds

20:00

Snooker VM Sheffield - Finale 2

Snooker VM · VBet Live odds

Snooker VM på TV i dag

Er du stor fan af Snooker og elsker at se Snooker VM i TV? Så hold altid øje med TVsporten da vi lister alle Snooker VM kampene her på siden. Snooker VM er altid spændende, så se Snooker VM i tv her med TVsporten.

Hvilke TV-kanaler sender Snooker VM i TV

Nogen gange skal man lede længe efter Snooker VM, men vi har gjort arbejdet for dig. Her er de bedste kanaler for at se Snooker VM:

 • Discovery
 • Eurosport

Hvordan ser jeg Snooker VM?

Hvis du vil se Snooker VM i TV så er det alfa og omega at du har en god tvpakke. Er du vild med Snooker VM, så kan du regne med Allente hvor du kan få adgang til en masse lækker snooker VM via deres TV pakker med de rigtige kanaler. Med disse Eurosport og Discovery kanaler i lommen, så kan du være sikker på at nyde Snooker VM i tv.

Snooker VM på Live Stream

Snooker VM livestream online? Ingen problem. Du kan nemlig livestreame VM Snooker live på discovery+, Eurosport-appen og på eurosport.com.

Tilgængelige Snooker VM Streaming Platforme

Som allerede nævnt ovenfor, så er din bedste chance for at se verdensmesterskabet i Snooker igennem Eurosport og Discovery. Nyder du ikke snooker på dit TV, så kan du tilgå sporten via deres hjemmeside hvor du logger ind. Her kan du anvende din mobil, tablet eller computer.

Sådan streames Snooker VM

Hvis du vil streame Snooker VM med Eurosport, så er det ganske ligetil og nemt. Vi giver dig her de enkle trin der skal for at se Snooker VM online:

 1. Gå til Discovery.dk eller hente Eurosport appen
 2. Skab din konto eller log ind
 3. Vælg sporten “snooker” og derefter VM

Sådan streames Snooker med Discovery

På samme måde med så mange andre stærke sports kanaler, så kan du streame sport, heriblandt Snooker. For at få adgang til snookerkanalerne, så skal du gøre følgende:

 1. Gå til Allente.dk
 2. Vælg din TV pakke
 3. Sørg for at den indeholder Eurosport & Discovery
 4. Udfør betalingen for din pakke

Om Snooker VM

Snooker, et spil med rod i slutningen af det 19. århundrede, har udviklet sig til en global sportsgren af stor strategisk finesse og præcision. Dets professionalisering i det 20. århundrede, primært efter dannelsen af World Professional Billiards and Snooker Association (WPBSA), banede vejen for legendariske snooker spillere som Joe Davis, Alex Higgins og moderne fanfavoritter som Steve Davis, Stephen Hendry og Ronnie O'Sullivan.

Især Hendrys rekord med syv Snooker VM titler og O'Sullivans seks VM titler kroner står som et tydeligt bevis på deres dominans i sporten. Mindeværdige rivaliseringer som Davis vs. Taylor og Hendry vs. White, sammen med moderne sammenstød som O'Sullivan vs. Higgins, har ætset sig ind i snooker historien og viser sportens dramatik og intensitet. Med spillets globale ekspansion, drevet af stjerner som Mark Selby og Judd Trump, så ser snookers fremtid ud til at fortsætte med at fængsle publikum over hele verden med sin blanding af dygtighed, strategi og ren og skær spænding.

FAQs

Hvilke TV-kanaler viser Snooker VM?

Ønsker du at se Snooker VM i TV, så skal du købe adgang til kanalerne Eurosport og Discovery.

Kan jeg streame VM i Snooker på min mobil?

Er du kunde hos Discovery og Eurosport så kan du sagtens streame VM i snooker.

Hvordan kan jeg se Snooker VM på TV?

For at se VM i snooker på TV, skal du have en god og her anbefaler vi Allente hvor du kan få alle de bedste sportprogrammer i dit tv abonnement.