TVsporten.dk TVsporten.dk
 • 20 lør
 • 21 i dag
 • 22 man
 • 23 tirs
 • 24 ons
 • 25 tors
 • 26 fre
 • 27 lør
 • 28 søn
 • 29 man
 • 30 tirs
 • 1 ons
 • 2 tors

Newcastle United i TV og Live Stream

Newcastle United er et engelsk hold som spiller i Premier League. Newcastle United er en af de mest kendte hold i England og har på det seneste fået kæmpet sig op i toppen af Premier League og det fine selskab, nemlig Champions League

27 apr

lørdag

15:55

Newcastle United – Sheffield United

Premier League · VBet Live odds

Newcastle United Historie

Newcastle United Football Club blev grundlagt i 1892, og har en rig og begivenhedsrig historie inden for engelsk fodbold. Fra sine tidlige dage til i dag har klubben oplevet store triumfer, udfordringer og en utrættelig støtte fra deres fans. Gennem årene har Newcastle United været en fremtrædende figur i forskellige indenlandske og internationale konkurrencer og har bidraget positivt til fodboldlandskabet.

Newcastle United Kampe i Dag

Hvis du er en fodboldentusiast, er det en spændende oplevelse at se Newcastle spille. Kendt for deres angrebsstil og "aldrig-giv-op-attitude" er Newcastle Uniteds kampe en sand begivenhed for fans. De intense rivaliseringer med hold som Sunderland og Middlesbrough tilføjer som altid med derbys ekstra spænding til kampene og gør dem til en "must-watch" fodboldkamp.

Se Newcastle i dag

Er du en stor fan af Newcastle og ønsker at holde dig opdateret omkring deres mange kampe? Her finder du oplysninger om de kommende kampe, tidspunkter & kanaler. Hos Viaplay kan du se alle de lækre Newcastle kampe i tv mod stærke hold som Manchester United, Aston Villa, Manchester CityNetop kampene Newcastle-Sunderland er helt store store kampe for Newcastle. Her hos Tvsporten får du en solid tv-oversigt for alle kampene for Newcastle i dag.

Sådan ser du Newcastle i TV

En af de bedste måder at se Newcastle i tv er ved at bruge Viaplay streamingtjeneste.

 • Tryk på Knappen "Prøv Viaplay"
 • Vælg Viaplay Total og tilføj alle TV3 kanalerne
PRØV VIAPLAY HER

Herefter kan du nyde du Newcastle i dag.

Newcastle Spillere 2023/24

Målmænd:

Martin Dúbravka, Mark Gillespie, Aidan Harris, Adam Harrison, Loris Karius, Nick Pope

Forsvarsspillere:

Sven Botman, Dan Burn, Paul Dummett, Emil Krafth, Jamaal Lascelles, Tino Livramento, Manquillo, Alex Murphy, Matt Ritchie, Fabian Schär, Matt Targett, Kieran Trippier

Midtbanespillere:

Miguel Almirón, Elliot Anderson, Harvey Barnes, Bruno Guimarães, Lucas De Bolle, Lewis Hall, Isaac Hayden, James Huntley, Joelinton, Sean Longstaff, Lewis Miley, Jacob Murphy, Sandro Tonali, Joe Willock

Angribere:

Amadou Diallo, Anthony Gordon, Alexander Isak, Michael Ndiweni, Ben Parkinson, Callum Wilson

Manager:

Eddie Howe

Berømte Newcastle United Spillere

Gennem sin historie har Newcastle United været hjemsted for nogle af de mest ikoniske og dygtige spillere i fodbold. Legender som Alan Shearer, Jackie Milburn og Malcolm Macdonald har sat deres umiskendelige præg på klubbens historie. Deres evne til at score mål, ledelseskvaliteter og dedikation til holdet har gjort dem til elskede skikkelser blandt Newcastle United fans især, men også blandt modstandere.

Newcastle United Stadion

St. James' Park, det ikoniske stadion for Newcastle United, er dybt forankret i historie og tradition. Stadionets elektriske atmosfære, især under kampdage, er uovertruffen. St. James' Park har været vidne til store uforglemmelige øjeblikke, herunder historiske sejre og mindeværdige mål. De passionerede Newcastle fans skaber en utrolig baggrund, hvilket gør stadion til en integreret del af Newcastle Uniteds identitet.

Newcastle United Fodboldresultater

Newcastle United kan prale af en stolt historie med fodbold succes, herunder mindeværdige sejre og triumfer i pokalturneringer. Klubbens bemærkelsesværdige resultater inkluderer indenlandske mesterskaber, Fa Cup sejre og bemærkelsesværdige præstationer i europæiske konkurrencer. Magpies' storslåede fortid er et vidnesbyrd om klubbens vedvarende arv og spillernes og fansenes dedikation. Med deres seneste indtræden i toppen af Premier League, så er de med i Champions League, til stor glæde for fans og ledelsen

Newcastle United Ejerskab

Newcastle United, en historisk fodboldklub baseret i den livlige by Newcastle upon Tyne, der har oplevet forskellige ejerskabsskift der har formet dens udvikling. Klubbens ejerskab har været genstand for intens granskning og spekulation i de senere år. I 2021 oplevede Newcastle United et ejerskabsskifte, da et konsortium ledet af en Saudi-Arabisk investeringsfond, med deltagelse af forretningskvinden Amanda Staveley og brødrene Reuben, købte klubben. Dette skifte markerede en betydelig økonomisk forandring for klubben, og vækkede både glæde og debat blandt fans og fodboldsamfundet. Det nye ejerskab bragte en ambitiøse plan om investeringer i klubbens infrastruktur, spilleranskaffelser og en vision om at bringe Newcastle United tilbage til toppen af Premier League. Dog vækker ejerskab i fodbold ofte forskellige meninger frem hos fans af fodbold, og konsekvenserne af disse ændringer for klubbens fremtid forbliver et omdrejningspunkt for tilhængere.

FAQs

Hvor mange trofæer har Newcastle vundet?

Newcastle har vundet fire ligatitler, seks FA Cups og en Inter-Cities Fairs Cup tilbage i 1969.

Hvem ejer Newcastle?

Newcastle United ejes af en investeringsgruppe ledet af Public Investment Fund (PIF).

Hvor kan jeg se Newcastle i TV?

Hos Viaplay kan du nyde Premier League fodbold, som inkluderer Newcastle.

Hvad er Newcastles hjemmebane?

St. James' Park, med plads til 52,350.